Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Δώσε λάμψη και στυλ στο καλοκαίρι με τα μαγιό της Cia Maritima!





Η Cia Maritima προσφέρει premium συλλογές μαγιό για γυναίκες που αγαπούν το στυλ και την ποιότητα. Ιδρύθηκε το 1990 στη Βραζιλία από τον Benny Rosset και είναι σήμερα η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη εταιρεία beachwear στη Λατινική Αμερική. Τα εκλεπτυσμένα υλικά και σχέδια έκαναν τη Cia Maritima να ξεχωρίσει και να γίνει αγαπημένο brand των celebrities και των top models σε όλο τον κόσμο. Fans της εταιρείας είναι μεταξύ άλλων οι Halle Berry, Megan Fox, Rihanna, Blake Lively, Anna Kοurnikova κ.α.
Σημαντικό πλεονέκτημα της Cia Maritima είναι η υψηλότατη ποιότητα κατασκευής, που διασφαλίζεται μέσω της μακροχρόνιας εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας του εργοστασίου υφασμάτων The Rosset Group. Πλεονέκτημα που αντικατοπτρίζεται στα πανέμορφα χειροποίητα μαγιό με μοναδικές τεχνικές μεταξοτυπίας, στις διακοσμήσεις από κρυστάλλινες χάντρες και στα επιτηδευμένα πατρόν που βλέπουμε σε κάθε συλλογή. Επιπλέον, όλα τα μαγιό της Cia Maritima κατασκευάζονται από XTRA LIFE LYCRA. Έτσι διατηρούν την εφαρμογή και το χρώμα τους για πολλές σεζόν, ενώ είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στη χλωρίνη και σε άλλα χημικά.
Κάθε σεζόν η εταιρεία επιλέγει ένα διεθνές top model για να αντιπροσωπεύσει τη συλλογή της. Για φέτος το καλοκαίρι, πρέσβειρα της Cia Maritima είναι η Βραζιλιάνα καλλονή Izabel Goulart! Η συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 προσφέρει πολλές ιδιαίτερες Mix & Match επιλογές, ενώ οι σειρές με τυπώματα βασισμένα στους ιππόκαμπους (κλασικό σύμβολο του θαλάσσιου σύμπαντος!) και στον ιβίσκο, μαγνητίζουν. Από τις προτάσεις της εταιρείας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα animal prints, που πρωταγωνιστούν με σχέδια leopard, python και φυσικά τιγρέ, σε διάφορα σχέδια για μπικίνι και ολόσωμο!
Οι συλλογές της Cia Maritima διατίθενται στο αποκλειστικό κατάστημα της εταιρείας στη Βάρη (Λεωφ. Βάρης – Κορωπίου 27, τηλ. 210 8992034) και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο.


Follow the sun, με τα μαγιό της Cia Maritima! www.facebook.com/CiaMaritimaGreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου