Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας



... με ακουστικό κύμα Raylife στα Healthy Derma Clinics

 

Ο εξειδικευμένος χώρος ιατρικής αισθητικής Healthy Derma Clinics δίνει λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας με τη βοήθεια του ακουστικού κύματος Raylife, μια εφαρμογή που δρα άμεσα κατά του τοπικού πάχους.
Το Raylife χρησιμοποιεί υψηλής ενέργειας ακουστικά κύματα που δημιουργούνται μέσω δύο συνδυαζόμενων θεραπευτικών συσκευών με εφαρμογή επίπεδου και ακτινικού τύπου στο σώμα του ασθενούς. Τα ακουστικά κύματα ενεργοποιούν τη λιπόλυση, καθώς αυξάνουν τη διαπερατότητα της εξωτερικής μεμβράνης του λιποκυττάρου, επιτρέποντας στο περιεχόμενό του να «ελευθερωθεί» στη λέμφο και στη συνέχεια να αποβληθεί από τον οργανισμό. Μέσω της διαδικασίας αυτής, η κυτταρίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μέσα σε λίγες συνεδρίες, δεδομένου ότι ενεργοποιείται ξανά ο σωστός μεταβολισμό των ιστών.
Τα αποτελέσματα της μεθόδου Raylife είναι θεαματικά, καθώς επιτυγχάνεται η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, η απώλεια του τοπικού πάχους και ο επανασχηματισμός των καμπυλών του σώματος.
Τα Healthy Derma Clinics, επενδύοντας στην τεχνολογία αιχμής, την επαγγελματική εφαρμογή και πρωτόκολλα υψηλής αποτελεσματικότητας, προσφέρει ολοκληρωμένες εφαρμογές ιατρικής αισθητικής και υπηρεσίες ομορφιάς, δίνοντας ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε αισθητικό πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα Healthy Derma Clinics, Ερμού 6, Σύνταγμα, στο τηλέφωνο 2103210149. www.healthydermaclinics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου