Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

Αστείρευτη πηγή ενέργειας και ζωής, ο ήλιος συνδέεται με την πιο ξέγνοιαστη και ευχάριστη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι. Γνωστή είναι επίσης η ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας στον ψυχισμό του ανθρώπου. Χωρίς να παραβλέπουμε τα μοναδικά οφέλη της ηλιοφάνειας για την ευεξία του οργανισμού -όταν η παραμονή σε αυτήν είναι συντηρητική και ελεγχόμενη, χρειάζεται να τονίσουμε ότι ο ήλιος εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους μετά από άσκοπη και παρατεταμένη έκθεση.
To Carroten αποτελεί για 12η συνεχόμενη χρονιά την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του συγκεντρώνει μια πραγματική αυθεντία του ελληνικού ήλιου και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν.
Η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Carroten, είναι το αποτέλεσμα πολυετούς, καινοτόμου ελληνικής έρευνας και ανάπτυξης.
Οι φόρμουλες των προϊόντων αναπτύσσονται από μια ερευνητική ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, ενώ οι εργαστηριακές μελέτες για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, φέρουν την πιστοποίηση διεθνών, επιστημονικών φορέων και ινστιτούτων.
Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.
Η δικής σας ελληνική μάρκα Carroten, έρχεται να ικανοποιήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, για σίγουρη προστασία και φυσικό μαύρισμα, για ενυδάτωση και αντιγήρανση, για μικρούς και για μεγάλους, για άντρες και γυναίκες, μέσα ή έξω από το νερό.
H συλλογή Carroten για το καλοκαίρι του 2013 είναι εδώ, με νέα πρωτοποριακά προϊόντα αντηλιακής φροντίδας που θα σας ενθουσιάσουν! Ανάμεσά τους, το Carroten BB divine care Face Cream SPF 25 που έρχεται για να γίνει το απόλυτο αξεσουάρ της καλοκαιρινής περιόδου και το πρωτοποριακό Baby Face & Body Cream SPF50+, για τρυφερή και αποτελεσματική προστασία της βρεφικής επιδερμίδας. Η περιποίηση Carroten συνεχίζεται και μετά την παραλία, με τα After Sun Moisturising Milk και After Sun Burn Relief Cream. Τα Carroten Kids επανέρχονται δριμύτερα, υποαλλεργικά, με σούπερ καλοκαιρινή εμφάνιση και φρουτένια αρώματα!
Με αυτές αλλά και με όλες τις αγαπημένες κλασικές επιλογές, το Carroten στοιχηματίζει πως είστε έτοιμοι να απολαύσετε την πιο ξένοιαστη εποχή του χρόνου.
Ήρθε το καλοκαίρι. Ζησ’ το με Carroten!


ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 2013


BB DIVINE CARE FACE CREAM SPF25

To Carroten δημιούργησε τη νέα BB Divine Care Face Cream SPF25 και σας φέρνει «πρόσωπο με πρόσωπο» με την πιο ολοκληρωμένη και… trendy εκδοχή του. Με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία νέας γενιάς και ιδανικό συνδυασμό βιταμινών, καλύπτει ομοιόμορφα την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα τέλειο, φυσικό look. Παράλληλα, χάρη στην πρωτοποριακή της φόρμουλα, προσφέρει 5 πλεονεκτήματα με μία μόνο κίνηση, για πρόσωπο που ακτινοβολεί… καλοκαίρι!
Κάλυψη των δυσχρωμιών & ατελειών του προσώπου (φακίδες, πανάδες, σκούρες κηλίδες).
Ανανέωση της επιδερμίδας/ αντιγηραντική δράση χάρη στο youth complex® (κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκογόνο).
Ενίσχυση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.
Διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας.
Προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance.






BABY FACE & BODY CREAM SPF50+
Για εσάς που θέλετε πάντα το καλύτερο για το μωρό σας, το Carroten δημιούργησε το
Carroten Baby Face & Body Cream SPF50+, για μωρά & νήπια 3-36 μηνών, το πρώτο αντηλιακό Carrotenμε 100% φυσικά φίλτρα. Σχεδιασμένο με τεχνογνωσία, ευθύνη, σεβασμό και αγάπη, απαλλαγμένο από επιβαρυντικές ουσίες, το Carroten Baby Face & Body Cream συντροφεύει κάθε μικρό κολυμβητή στις πρώτες του βουτιές, προστατεύοντας την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα με τον πιο ήπιο και φυσικό τρόπο.
Κλινικά ελεγμένη σύνθεσηυπό την επίβλεψη παιδιάτρων
Υποαλλεργική, δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη και για ατοπικά δέρματα
Χωρίς paraben, σιλικόνες, συνθετικές χρωστικές και οινόπνευμα
Εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό







ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Με τη νέα, υποαλλεργική σειρά Carroten Kids, για πρόσωπο και σώμα, τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν ατελείωτα παιχνίδια στη θάλασσα, έχοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα τους απόλυτα προστατευμένη. Πέντε εξειδικευμένα προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας, απαλή υφή, λαχταριστό άρωμα γρανίτας και φρουτένιο άρωμα τσιχλόφουσκας είναι έτοιμα να μετατρέψουν τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών σε μια αξέχαστη εμπειρία.
Με βιταμίνες Α+Ε και d-πανθενόλη, για ολοκληρωμένη φροντίδα και υγεία της εύθραυστης παιδικής επιδερμίδας.Με ενυδατικούς παράγοντες, για την προφύλαξη της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας από το ξεφλούδισμα.
Υποαλλεργικά, χωρίς paraben, δερματολογικά ελεγμένα/ εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό



ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
Με τη νέα σειρά Carroten After Sun, το Carroten έρχεται να ξεδιψάσει την επιδερμίδα σας, αποκαθιστώντας τα χαμένα επίπεδα υγρασίας μετά την έκθεση στη UV ακτινοβολία και προσφέροντας δέρμα μοναδικά απαλό & ενυδατωμένο.
Με το σύστημα 48ης ενυδάτωσης Ultra Hydrator Hydroviton® Plus.
H σειρά περιλαμβάνει:
• Το After Sun Moisturising Milk, για την αποκατάσταση της χαμένης υγρασίας, μετά την έκθεση στον ήλιο.
• Tο After Sun Burn Relief Cream, για την άμεση ανακούφιση από την κοκκινίλα & το τσούξιμο που προκαλούνται από το ηλιακό έγκαυμα.

ULTRA LIGHT MILK SPF25
To Ultra Light Suncare Milk SPF25 είναι το 4o και νεότερο μέλος της οικογένειας γαλακτωμάτων και sprays προστασίας Carroten. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των «συγγενών» του με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που το καθιστούν ιδανική επιλογή και για το ανδρικό fan club του Carroten.
Καινοτομική, ultra light formula, που απορροφάται εύκολα και αφήνει απαλό το δέρμα.
Δροσερή υφή, λεπτόρρευστη, δεν κολλάει/Ιδανική και για το αντρικό κοινό.


ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 2013

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Αντηλιακά γαλακτώματα

Οι περιποιητικές τους συνθέσεις, πλούσιες σε ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη υγεία της και προστατεύοντάς την αποτελεσματικά από την ακτινοβολία UV. Πρωτοποριακή σύνθεση Hydra Plus με δομή υγρών κρυστάλλων που διατηρεί τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.

Αντηλιακά spray
Αντηλιακά spray σώματος για εύκολη εφαρμογή και γρήγορη απορρόφηση χάρη στην ανάλαφρη υφή τους (Σε κανονική & ultra clear σύνθεση).







Αντηλιακή σειρά BOTANICALS PARABEN FREE
Από τους παραμυθένιους εξωτικούς κήπους, κατευθείαν στο μεσογειακό καλοκαίρι, η αντηλιακή σειρά Botanicals βάζει το πράσινο τσάι και το γιασεμί στη μάχη κατά της ακτινοβολίας UV
Αποτελεσματική προστασία των επιδερμικών κυττάρων από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τη δράση των ελεύθερων ριζών, χάρη στο πράσινο τσάι βιολογικής καλλιέργειας και την υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές κατεχίνες (πολυφαινόλες)
Αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από ερεθισμούς και κοκκινίλες, χάρη στις περιποιητικές ιδιότητες του γιασεμιού
Δερματολογικά ελεγμένα/Ανθεκτικά στο νερό



Complete System
Αντιγήρανση

Το Σύστημα Ολοκληρωμένης Αντηλιακής Φροντίδας προσώπου και σώματος έρχεται με όλα τα οφέλη της προστασίας Carroten αλλά και την αποτελεσματική θωράκιση της επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση. Μια σειρά προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε μοναδικούς, αντιοξειδωτικούς παράγοντες που παίζει δυνατή άμυνα ενάντια στην επίθεση της ακτινοβολίας UV και σας χαρίζει μια τριπλή νίκη: ασφαλής ηλιοπροστασία, υπέροχο μαύρισμα και υγιές, νεανικό δέρμα.


Ευαίσθητη επιδερμίδα
Ένα προηγμένης σύνθεσης και υψηλής ποιότητας αντηλιακό γαλάκτωμα που, συνδυάζοντας αντιερεθιστικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες, προσφέρει αποτελεσματική προστασία στις ευαίσθητες και δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Πρωτοποριακή σύνθεση με πανθενόλη, αλόη και bisabolol. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, που προκαλούνται από την παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Προστασία προσώπου
Τώρα μπορείτε να χαμογελάτε ανφάς στον ήλιο, χάρη στα πολύτιμα προστατευτικά και περιποιητικά συστατικά που περιέχει η Carroten Face Cream SPF30.
Προηγμένη φόρμουλα Crème Gel, με ελαφριά υφή.
Ανανέωση της επιδερμίδας/ αντιγηραντική δράση χάρη στο youth complex® (κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκογόνο).




ΜΑΥΡΙΣΜΑ

Γαλακτώματα/ Sprays

Χαρίζουν γρήγορο και φυσικό μαύρισμα, ενώ παράλληλα περιποιούνται την επιδερμίδα σε βάθος, προστατεύοντάς την αποτελεσματικά από την ακτινοβολία UV. Συνοδευόμενα από μια ξεσηκωτική αύρα με άρωμα καρύδας, κάνουν την ηλιοθεραπεία ένα υπέροχο ταξίδι στις αισθήσεις. Με καροτέλαιο, golden palm oil και συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων, για γρήγορο και φυσικό μαύρισμα που διαρκεί.

Λάδια
Λάδια μαυρίσματος με καροτέλαιο, έλαια καρύδας, μαύρου καρυδιού και ηλίανθου που αναμειγνύονται αριστοτεχνικά για να σας χαρίσουν ένα γρήγορο φυσικό μαύρισμα, ενώ περιποιούνται και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα. Με βιταμίνες Α & Ε για αποτελεσματική προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες, που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση. (Βασική σειρά, Sunsations, Omega).





Gels
Intensive Tanning Gel για έντονο, εξωτικό χρώμα και Gold Shimmer Tanning Gel για βαθύ μαύρισμα με εντυπωσιακές, χρυσές λάμψεις από χέρι... βασιλικό.
Intensive Exotic Tanning Gel Sunsations SPF10, για το απόλυτο εξωτικό μαύρισμα.


EXTRA CARE ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
To νερό προσώπου Carroten είναι ένα φυσικό μεταλλικό νερό που έρχεται από τις Γερμανικές Άλπεις και υπόσχεται την απόλυτη περιποίηση με μια extra δόση ενυδάτωσης, δροσιάς και τόνωσης για την επιδερμίδα.
100% αγνό, υποαλλεργικό, χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο, το σπρέι νερού Carroten σάς τυλίγει σε ένα ημιδιάφανο σύννεφο φρεσκάδας, όπου και όποτε θέλετε.
Ένας μοναδικός συνδυασμός μεταλλικών αλάτων και ιχνοστοιχείων προσδίδει στο νερό προσώπου Carroten εξαιρετικές περιποιητικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.
Η 100% φυσική του σύνθεση συμβάλλει στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα περιποιείται το στρεσαρισμένο και ευαίσθητο δέρμα.
Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
Δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό.
Ιδανικό για την παραλία, το ταξίδι ή το γραφείο


SPRAY ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
Το αντηλιακό spray Protect & Shine προσφέρει τέλεια προστασία και ενυδάτωση σε κάθε τύπο μαλλιών, ενώ συμπληρώνει ιδανικά τα αντηλιακά προσώπου και σώματος Carroten που ήδη έχετε επιλέξει.
Με σύμπλεγμα βιταμινών Α+Ε+Β5 και θρεπτικά συστατικά (Aloe Vera, Phytantriol) για την ενίσχυση της φυσικής άμυνας της τρίχας και την πρόληψη δημιουργίας ψαλίδας.
Με ειδική σύνθεση για την προστασία των βαμμένων μαλλιών από τον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας.
Με μη λιπαρή, λεπτή υφή για λαμπερά, απαλά και ανάλαφρα μαλλιά.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου