Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Νέα βιολογικά προϊόντα για την φροντίδα μας


Cello Gel 




Θερμαντικό ζελέ με αιθέρια έλαια (μέντα, δεντρολίβανο, ευκάλυπτο, κανέλα, γεράνι, λεμόνι) που αυξάνει τον μεταβολισμό, μειώνει την κατακράτηση υγρών και λίπους που συσσωρεύονται στους υποδόρειους ιστούς. Συσφίγγει, ενδυναμώνει και λειαίνει το δέρμα. Υπάρχει σε 4 τύπους, ανάλογα με το στάδιο της κυτταρίτιδας και την ευαισθησία του δέρματος. Χρησιμοποιείται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, αλείφοντας τα επίμαχα σημεία .Τυλίγεται με διάφανη μεμβράνη (προαιρετικά) και παραμένετε για τουλάχιστον μία ώρα. Για ελαφράς μορφής κυτταρίτιδας ξεκινάτε με το απαλό ζελέ και αναλογικά με το πρόβλημα φτάνετε μέχρι το πολύ δυνατό.Το προϊόν αυξάνει την κυκλοφορία και μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα του δέρματος το οποίο φεύγει μετά. Χάνετε έως 3 πόντους σε 1 μήνα!!



Aντιηλιακή, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Naturalia
Nέα αντιηλιακή, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Naturalia με spf 50, με χρώμα και χωρίς χρώμα. Χωρίς parabens. Κατάλληλη για εγκυμοσύνη, για φωτοδερματίτιδα, για μετά από lazer ή χημικό πήλινγκ. Αδιάβροχη Εισαγωγή bioLEON 210-2321395





Ορος ματιών και προσώπου


Δραστικός ορός με έκκριμα σαλιγκαριού, Q10 και κολλαγόνο. Χρησιμοποιείται γύρω από τα μάτια για ρυτίδες και μαύρους κύκλους αλλά και όπου υπάρχουν ρυτίδες έκφρασης στο υπόλοιπο πρόσωπο όπως γύρω από τα χείλη.
Χρησιμοποιήται καθημερινά πρωί και βράδυ κάτω από την κρέμα.




Nέο βιολογικό προϊόν για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες
Nέο βιολογικό προϊόν για πιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες. Εως και 10% ανάπτυξη από 4-12 εβδομάδες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου