Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Swarovski: Φθινόπωρο-Χειμώνα 15/16



Η Swarovski Hellas διοργάνωσε ένα λαμπερό party με αφορμή την παρουσίαση της νέας της συλλογής κοσμημάτων Winter Gardens για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015/2016. Το event πραγματοποιήθηκε στο καταπράσινο κήπο του Ble Pavillon δίπλα στη θάλασσα, την Τρίτη 9 Ιουνίου.
Στη λαμπερή παρουσίαση παρευρέθησαν άνθρωποι από το χώρο της μόδας, δημοσιογράφοι, fashion editors, fashion bloggers και στυλίστες, που είχαν τη ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή κοσμημάτων και να διαμορφώσουν άποψη από τις τάσεις που προτείνει η Swarovski για τη νέα σεζόν. Αισθητή ήταν η παρουσία της κας Anouchka Rafael Swarovski που ξεχώρισε και μάγεψε τους παρευρισκομένους. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι Κατερίνα Γκαγκάκη, Στέλιος Κουδουνάρης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Δημήτρης Κοργιαλάς, Γιώργος Χατζηπαύλου, Μαρία Τσαρούχα, Ελένη Χατζήδου, Τζο Λαζοπούλου, Άννα Πρέλεβιτς, Μαντώ Γαστεράτου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρης Μακαλιάς, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Άννα Μενενάκου, Μαρία Τσαρούχα, Όλγα Φαρμάκη, Έλλη Γελεβεσάκη. Ενώ η Ευρυδίκη και η Τάμτα εντυπωσίασαν με το στυλ τους, με δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη.

Η βραδιά εκτός από λαμπερά κοσμήματα και υπέροχα κοκτέιλ, είχε και μοναδικές εκπλήξεις που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους:
Η Τάμτα παρουσίασε σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση υλικό από το video clip της νέας της επιτυχίας “Unloved” με αποκλειστικό χορηγό τα λαμπερά κοσμήματα Swarovski, και η DJ Μάγκη Χαραλαμπίδου ανέβασε τη διάθεση των καλεσμένων με τις υπέροχες μουσικές της επιλογές.
Η μάρκα Yves Saint Laurent Beauté με τους εξειδικευμένους make up experts επιμελήθηκε τo μακιγιάζ των καλεσμένων, και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Swarovski Styling Bar οι καλεσμένες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν επιλεγμένα κοσμήματα της νέας συλλογής και να φωτογραφηθούν.
Κάθε νέα εποχή προσφέρει στη Swarovski την ευκαιρία να παρουσιάσει μια μοντέρνα συλλογή με πολλές δυνατότητες συνδυασμών, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης πολυδιάστατης γυναίκας. Η συλλογή «Winter Gardens» για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015/16 αναδεικνύεται χάρη στις πινελιές πολυτέλειας και λάμψης που συνθέτουν την ταυτότητα της Swarovski και αντλεί έμπνευση από τη φύση και, συγκεκριμένα, από τους κήπους. Το εύρος της συλλογής διασφαλίζει ότι κάθε γυναίκα θα ανακαλύψει αυτό το πολυπόθητο κομμάτι που θα μετατρέψει οποιοδήποτε σύνολο, είτε πρόκειται για ένα μαύρο φόρεμα είτε για μία casual εμφάνιση, σε προσωπική άποψη του στυλ, με τη σωστή δόση λάμψης από τη Swarovski.
Η συλλογή «Winter Gardens» περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από ευκολοφόρετα σχέδια, περνώντας από το διαχρονικό στο μοντέρνο, και από το διακριτικό στο τολμηρό, διασφαλίζοντας ότι τα κομμάτια θα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και σε κάθε στυλ.
Anouchka Rafael Swarovski


H Κατερίνα Γκαγκάκη επιλέγει το αγαπημένο της κομμάτι Swarovski μετά από τη γνώμη της Αλεξάνδρα Κατσαίτη

H Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τα λαμπερά ακουστικά της με κρύσταλλα Swarovski

Άννα Μενενάκου,Δημήτρης Μακαλιάς, Έλενα Γεωργανά, Αντιγόνη Ψυχράμη

Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas και Γιώργος Χατζηπαύλου

Αλεξάνδρα Δράκου και Αλεξάνδρα Κατσαίτη

Αντζυ και Έλενα Γαλυφά

Γιάννης Κουτσαφτάκης, Αλεξάνδρα Κατσαίτη, Ταμτα, Έλενα Γεωργανά, Ρόνα Μαυρέλου

Δημήτρης Κοργιαλάς, Έλενα Γεωργανά και Ευριδίκη με δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη

Ελένη Χατζίδου

Η Tάμτα με δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη

Η Έλλη Γελεβεσάκη με το γιο της

Η Ευριδίκη με δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη

Κατερίνα Γκαγκάκη

Κωνσταντίνα Κλαψινού

Μαντώ Γαστεράτου

Μαριτζίνα Καλογνωμά από τη CIVITAS με δημιουργία Στέλιου Κουδουνάρη και η Άννα Πρέλεβιτς

Ο Στέλιος Κουδουνάρης με την Έλενα Γεωργανά και τη Ρόνα Μαυρέλου με τη δημιουργίες του σχεδιαστή

Παναγιώτης Μπουγιούρης


Ρόνα Μαυρέλου, Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας Swarovski Hellas,Ελένη Χατζίδου, Μαριτζίνα Καλογνωμά Αccount Direstor CIVITAS, Jo Λαζοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου