Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

“Secret Treasures” για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013/2014



Ένα fashionation πάρτι με την υπογραφή της Swarovski










Η παρουσίαση των Συλλογών της Swarovski είναι πάντα μια πολύ καλή αφορμή για πάρτυ. Η Swarovski διοργάνωσε ένα λαμπερό fashionation πάρτυ στον «Έβδομο», το μαγευτικό πολυχώρο, loft, στο κέντρο της Αθήνας, για να παρουσιάσει στο fashion crowd και τους διάσημους προσκεκλημένους της τα glamorous μυστικά της νέας συλλογής Secret Treasures για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2013/14.

Guest καλεσμένη και παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού, φορώντας επιλογές από τη νέα συλλογή. Η Δούκισσα μίλησε για τη νέα συλλογή, η οποία είναι εμπνευσμένη από το Δρόμο του Μεταξιού κι έχει ως πυρήνα τέσσερις θρυλικές τοποθεσίες, κάθε μία από τις οποίες διαθέτει πολύτιμη παράδοση και ομορφιά. Από την Κίνα έως τα Ιμαλάια και από την Ινδία έως τη Βενετία, η συλλογή «Secret Treasures» χρησιμοποιεί εμβληματικά στοιχεία, επαναπροσδιορίζοντάς τα με έναν επιδέξιο συνδυασμό μοντέρνου και εκλεπτυσμένου στυλ. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος, κατεύθυνε τους παρευρισκόμενους στα μυστικά μονοπάτια, αποκαλύπτοντας την ιστορία έμπνευσης πίσω από κάθε κόσμημα του Οίκου Swarovski και αναδεικνύοντας την ίδια στιγμή τη λάμψη και το μοναδικό design της χειμερινής συλλογής Secret Treasures.

Τη μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβε η ραδιοφωνική παραγωγός Μυρτώ Κάζη, η οποία κατάφερε με τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές της να ταξιδέψει τους καλεσμένους σε μια μαγική διαδρομή από τις χώρες της Άπω Ανατολής έως τους mainstream ήχους της εποχής.
Η λαμπερή βραδιά έκλεισε με exclusive Swarovski δώρα για όλους τους καλεσμένους, από τη νέα Συλλογή του Οίκου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου