Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η FRESH LINE στηρίζει τη δημοτική φροντίδα Αχαρνών




Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Μαζί Μπορούμε Να Κάνουμε Τη Διαφορά”

Η Fresh Line προσφέρει 1€ στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών με κάθε offer set
Αναγνωρίζοντας την επίπτωση των οικονομικών συγκυριών στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, η Fresh Line, θα προβεί στη δωρεά 1€ για κάθε offer set που θα πωλείται στα καταστήματά της εντός Ελλάδος.
Η εν λόγω ενέργεια θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου 2013. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού και τη στήριξη των 8 Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών, που υπάγονται στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών και στους οποίους είναι εγγεγραμμένα περίπου 1000 παιδιά, 2.5 – 5 ετών.

Η προσφορά αυτή, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος δράσης “Μαζί Μπορούμε Να Κάνουμε Τη Διαφορά”, το οποίο αντανακλά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Fresh Line, με έμφαση στη στήριξη παιδιών που μεγαλώνουν με κοινωνικούς και οικονομικούς περιορισμούς. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», το οποίο εστιάζει στην ενημέρωση ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών, στην επαφή με τον εκάστοτε οργανισμό και στην αξιοποίηση πάσης φύσεως πλεονάσματος και δωρεάς προϊόντων.

Με φαντασία και μεράκι, η Fresh Line, παράγει σήμερα πάνω από 450 περίτεχνα, χειροποίητα και ασφαλή καλλυντικά για όλη την οικογένεια. Διαθέτει δική της παραγωγική μονάδα στην Αττική και διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων που αριθμεί 40 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά. Στο εξωτερικό δραστηριοποιείται σε 13 χώρες, με πάνω από 190 σημεία πώλησης συνολικά. Διαθέτει πιστοποίηση από το διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9008:2001, καθώς και από τον ιταλικό οργανισμό Πιστοποίησης ICEA. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξή της είναι αυτή του franchising και στρατηγικών συνεργασιών με μεγάλα πολυκαταστήματα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί εταιρικά καταστήματα στην Αθήνα και το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου