Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

H Clinique παρουσιάζει μία γεμάτη χρώμα καινοτομία στα νύχια





A Different Nail Enamel for Sensitive Skins
Ημερομηνία λανσαρίσματος: Ιούνιος 2013








ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Γνωρίζατε ότι αγγίζουμε τα μάτια μας κατά μέσο όρο 200 φορές την ημέρα; Όλα αυτά λοιπόν, που έρχονται σε επαφή με τα χέρια μας και τα δάκτυλά μας κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στα μάτια. Γνωρίζατε ότι ένα απλό βερνίκι νυχιών μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, ακόμη και δερματίτιδα εξ επαφής στο ευαίσθητο και λεπτό δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών; Οι δερματολόγοι, θεωρούν ότι το βερνίκι νυχιών αποτελεί μια σημαντική πηγή αλλεργιογόνων, που μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδα- ένα δερματικό εξάνθημα που αναπτύσσεται στο πάνω και κάτω βλέφαρο. Οι άνθρωποι που πάσχουν συχνά από δερματίτιδες, δεν μπορούν να αντιληφθούν τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο άγγιγμα και τρίψιμο των ματιών και στο φρέσκο μανικιούρ.


Η ΛΥΣΗ

Όλα τα προϊόντα της Clinique είναι δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία και είναι 100% χωρίς άρωμα. Έτσι λοιπόν, οι κορυφαίοι δερματολόγοι μας σχεδίασαν μια νέα σειρά από βερνίκια νυχιών που ελαχιστοποιεί τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα νύχια, στην επιδερμίδα και στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Μετά από 6 χρόνια μελέτης, η Clinique παρουσιάζει μια πρωτοποριακή καινοτομία στα βερνίκια νυχιών: A Different Nail Enamel for Sensitive Skins, μια νέα σειρά από βερνίκια νυχιών που είναι ειδικά σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί την ευαισθησία της επιδερμίδας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα και για ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μάτια.

Η Clinique διεξήγαγε εκτεταμένη έρευνα για να διασφαλίσει ότι τα A Different Nail Enamel for Sensitive Skins πληρούν τα πρότυπα της Clinique όσον αφορά την υψηλή ποιότητα. Στην πραγματικότητα, χρειάστηκαν 3 χρόνια για την έρευνα και 3 χρόνια για τη δημιουργία τους.  Η τελική επαναστατική φόρμουλα δοκιμάστηκε για ένα μήνα σε γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα και ευαίσθητα μάτια.

Γυαλιστερή σύνθεση, έντονης λάμψης η οποία εφαρμόζεται εύκολα και ομοιόμορφα, χωρίς γραμμές. Στεγνώνει γρήγορα και διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένου και κάποιων εποχιακών αποχρώσεων. Το γυαλιστερό αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο για 7 ημέρες όταν το χρώμα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη βάση/top coat της σειράς  A Different Nail Enamel Base and Top Coat for Sensitive Skins.

Τα νέα βερνίκια νυχιών της Clinique είναι εύκολα στην εφαρμογή τους. Το ειδικά σχεδιασμένο λεπτό και επίπεδο βουρτσάκι προσφέρει εύκολη εφαρμογή και ομοιόμορφη εμφάνιση.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις, που μοιάζουν με ουράνιο τόξο. Οι 12 υπέροχες αποχρώσεις της σειράς A Different Nail Enamel της Clinique: Call my Buff, Sweet Tooth, Fizzy, Hi Sweetie, Really Rio, Happy , Red Red Red, Party Red, Black Honey, Indie Rock, Concrete Jungle και Made of Steel.



Στα πλαίσια του Summer Trend η Clinique προσφέρει 4 αποχρώσεις limited edition: 70° and Sunny, Summer in the City, Splish Splash και Hula Skirt.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Αφήστε αυτά τα υπέροχα, χαριτωμένα, έξυπνα ονόματα της σειράς να μεταφέρουν το μυαλό σας και τη σκέψη σας σε ένα διαφορετικό χρόνο….

·         Black Honey:  Η απόχρωση του Almost Lipstick της Clinique, τώρα και για τα νύχια και πιο πλούσια από ποτέ.

·         Red Red Red & Party Red: Δύο από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις της Clinique σε lipstick, τώρα και σε βερνίκια νυχιών.

·         Concrete Jungle, Indie Rock & Made of Steel: Μια σειρά από μεταλλικό γκρι, αντανακλά ένα μοντέρνο και σύγχρονο στυλ.

Οι Limited edition αποχρώσεις Splish Splash, Summer in the City, 70° and Sunny μας ταξιδεύουν στο καλοκαίρι που ο καιρός είναι ζεστός και είναι ώρα για την παραλία…όλα αυτά σε ένα βερνίκι νυχιών.

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ:
Η σειρά A Different Nail Enamel for Sensitive Skins είναι δερματολογικά ελεγμένη, οφθαλμολογικά ελεγμένη και ειδικά σχεδιασμένη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Θα είναι διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique το Μάϊο 2013, με Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:  16,00€.
Μάθετε περισσότερα στο www.clinique.gr
Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργίες. 100% Χωρίς Άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου