Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

H νέα συλλογή μαγιό MED



















Η Υβόννη Μπόσνιακ φωτογραφίζεται για την υπέροχη συλλογή εσωρούχων και μαγιο της MED και αποκαλύπτει τα πολυτελή  νυφικά της εσώρουχα, αφήνοντας το νυφικό της να πέσει  στο πάτωμα….


Είναι σίγουρα η πιο επιτυχημένη ελληνική εταιρεία εσωρούχων και μαγιό ενώ τα μοντέλα στις καμπάνιες της είναι τα πιο πολυσυζητημένα και λαμπερά πρόσωπα της showbiz.
Η MED συνεχίζει την συνεργασία της με την Υβόννη Μπόσνιακ σε μια εξαιρετική φωτογράφηση για την νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013.
Το πανέμορφο μοντέλο με το αψεγάδιαστο κορμί και τα καταπράσινα γατίσια μάτια αφήνεται στα έμπειρα χέρια του σχεδιαστή Χρήστου Χατζηβασιλείου και ποζάρει αισθησιακά σύμφωνα με τις υποδείξεις του, στο πλευρό του αρρενωπού Θοδωρή Θεοδωρόπουλου, μοντέλο της ανδρικής συλλογής μαγιό και εσωρούχων της MED.
Η Υβόννη απολαμβάνει κάθε στιγμή της φωτογράφησης στο λευκό φόντο που παραπέμπει σε τοπία της Μεσογείου άλλοτε στην σκιά των τεράστιων φοινικόφυλλων και άλλοτε σε Μυκονιάτικες γωνιές με άρωμα Αιγαίου.
            Δείχνει ακαταμάχητη φορώντας σατέν εσώρουχα σε εκτυφλωτικά κοραλί, φούξια ή κίτρινο και πολυτελή δαντέλες σε έντονα χρώματα με χρυσές λεπτομέρειες. Είναι απίστευτα σέξι μέσα στα λεοπάρ εσώρουχα συνδυασμένα με δαντέλες σε ροζ και κοραλί. Της ταιριάζουν  απίστευτα το σοφιστικέ λαδί και τα χρυσαφή εσώρουχα της Gold σειράς, ενώ κλέβει την παράσταση με το σετ νυφικών εσωρούχων που μας αποκαλύπτει μόλις αφήσει το νυφικό να πέσει στο πάτωμα.
            Τα μαγιό της ολόφρεσκιας συλλογής μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι. Η Υβόννη αλλάζει στυλ φορώντας μαγιό με απλικέ ανάγλυφα λουλούδια στο μπούστο σε έντονο φούξια, πλισέ σατέν μαγιό σε φωτεινό μπλε ρουά, παιχνιδιάρικα πουα με μεγάλους φιόγκους, μαγιό strapless με κρόσσια για πιο wild ύφος σε μαύρο και λαδί χρώμα ενώ λατρεύει τα πλισέ βολάν σε κοραλί και σμαραγδί για πιο ρομαντική διάθεση. Τα animal print και τα ethnic σε μπεζ τόνους αγκαλιάζουν το    μαυρισμένο της κορμί ενώ το κατάλευκο ντραπέ strapless την μεταμορφώνει σε θεά του ελληνικού  καλοκαιριού.
            Δίπλα της ο γοητευτικός Θοδωρής Θεοδωρόπουλος δίνει τον καλύτερο του εαυτό ακλουθώντας το concept όπου το ερωτευμένο ζευγάρι ζει τον έρωτα στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι.
            Ο Θοδωρής φοράει boxer και σλιπ σε έντονο μπλε ρουά, φούξια, πορτοκαλί, τυρκουάζ και μαύρο πάντα με εξωτερικά λάστιχα που τονίζουν το brand της πιο καταξιωμένης εταιρείας εσωρούχων της χώρας μας.
            Τα ανδρικά μαγιό της MED ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο και μοντέρνο στυλ τους. Βερμούδες σε κοντό  και μακρύ ύφος με χρωματιστές λεπτομέρειες σε γαλάζιο και ροζ ή μεταλλικές ρίγες συνδυασμένες με λευκό, μαύρο, χακί ή φούξια καθώς και ασπρόμαυρα και ριγέ υφάσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου