Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

STR8 forward: η νέα εποχή των αρωμάτων STR8 είναι εδώ!



Το  

STR8, το πιο αγαπημένο ανδρικό άρωμα, εξελίσσεται και παρουσιάζει τη νέα του εποχή μαζί με δυναμικές εκπλήξεις. Η κορυφαία καθημερινή σειρά ανδρικής προσωπικής περιποίησης επιστρέφει με ανανεωμένη εικόνα, ένα καινούριο άρωμα, το On The Edge, και τη φιλοσοφία STR8 forward, για να αφήσει το μοναδικό του στίγμα με την καινοτομία και την ηγετική του θέση στην αγορά.



Για κάθε νέο άνδρα που ξεχωρίζει, που παθιάζεται με ό,τι και αν καταπιάνεται, που δεν μένει ποτέ στάσιμος, που ψάχνεται και προχωράει, που διεκδικεί και προσπαθεί να κατακτήσει τους στόχους του, που θέλει να κοιτάζει πάντα μπροστά, υπάρχει ένα άρωμα STR8 που να τον εκφράζει. Διατηρώντας την κληρονομιά των πετυχημένων αρωμάτων Original, Oxygen, Adventure, Freedom, Discovery, το STR8 δημιουργεί και ένα νέο, ιδιαίτερο άρωμα, το On The Edge, και διαμορφώνει μια νέα συσκευασία, και ένα  νέο μπουκάλι με άξονα το μέταλλο που αποτελεί το σήμα-κατατεθέν της σειράς. Τα αρώματα και after-shaves της σειράς STR8 φιλοδοξούν να γίνουν το απόλυτο must have για κάθε άνδρα.

Η φιλοσοφία STR8 forward αντανακλάται και στην πρωτοποριακή επικοινωνία του brand που ξεχωρίζει για το ευρηματικό και διαδραστικό της χαρακτήρα. Έτσι, το STR8 ανέπτυξε το STR8 forward City Run, ένα συναρπαστικό παιχνίδι που παίζεται μέσω facebook αλλά και μέσω Android. To νέο αυτό παιχνίδι έχει ήδη κερδίσει τους fans των ηλεκτρονικών παιχνιδιών κι έχει καθιερωθεί ως η νέα, εθιστική ψυχαγωγική συνήθεια. Με ήρωα τον SENA, ένα νεαρό λάτρη του STR8 και φόντο την Αθήνα, οι παίκτες προσπαθούν να τον καθοδηγήσουν μέσα στην πόλη, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που του εμφανίζονται. Το City Run θα κορυφωθεί σε ένα Marathon live game session όπου ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει 3.000 ευρώ!
Την Κυριακή 30 Ιουνίου στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, το STR8 διοργανώνει  για τρίτη συνεχή χρονιά τον πιο δυναμικό μουσικό θεσμό, το STR8 forward muzic fest. Πριν την πιο hot συναυλία του καλοκαιριού με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων  καλλιτεχνών των νέων, θα πραγματοποιηθεί το STR8 forward City Run Marathon που θα αναδείξει τον πιο παθιασμένο gamer της πόλης που θα κερδίσει τα 3.000 ευρώ. Οι Stavento, οι Vegas, o Claydee, οι NEBMA, οι Duomo, οι White Noiz και η Ήβη Αδάμου ως special guest του B.U. θα δώσουν το παρόν στο stage του STR8 forward muzic fest προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία! Πλούσιες δραστηριότητες, graffiti και πολλή μουσική, συνθέτουν το πιο πολυαναμενόμενο γεγονός του καλοκαιριού, μόνο από το STR8.
Το event παρουσίασης της νέας εποχής του STR8 πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου η ομάδα marketing του brand σύστησε στο κοινό των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε, των πελατών και των συνεργατών της μάρκας την στρατηγική και τη νέα εικόνα των προϊόντων. Το κοινό εντυπωσιάστηκε από τη διαδραστική παρουσίαση με videos και τον SΕΝΑ που εμφανίστηκε με ένα live parkour act σαν να βγαίνει μέσα από το STR8 City Run και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 30 Ιουνίου στο STR8 Forward music fest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου