Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Δώσε στυλ και χρώμα στο καλοκαίρι, φορώντας Havaianas κάθε μέρα, όλη μέρα









Οι σαγιονάρες Havaianas προσφέρουν αμέτρητες επιλογές και πρωτότυπα σχέδια και χρώματα και αυτό το καλοκαίρι!
Οι Havaianas είναι κοντά μας και αυτό το καλοκαίρι με νέα φανταστικά σχέδια για όλους! Οι επιλογές που προφέρει η φετινή συλλογή είναι ατελείωτες! Επτά σειρές για μωρά, 15 για παιδιά, 11 για άνδρες, 32 για γυναίκες και 15 unisex!! Όλες μοναδικές, με τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ικανοποιούν όλα τα γούστα και συναρπάζουν!
Οι παιδικές και οι baby σειρές ξετρελαίνουν και πάλι μικρούς και μεγάλους! Κλασσικοί χαρακτήρες του Disney όπως ο Mickey, η Minnie, ο Winnie και ο τίγρης προσφέρουν διαχρονικές επιλογές που αγαπούν τα παιδιά. Η σειρά εμπλουτίζεται με τους χαρακτήρες της DC Comics, και πιο συγκεκριμένα με τους Batman και Superman σε διάφορα σχέδια. Ακόμη, η συλλογή Monsters, βασισμένη στο ομώνυμο φιλμ διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και χαρούμενων σχεδίων και υπόσχεται να χαρίσει πολλά χαμόγελα!
Και για τον άνδρα οι επιλογές είναι ατελείωτες! Η φετινή συλλογή των Havaianas προσφέρει άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια που θα ενθουσιάσουν από τους πιο κλασσικούς μέχρι τους πιο τολμηρούς. Η σειρά team με έντονες βραζιλιάνικες αναφορές, η σειρά surf, ανέμελη και συγχρόνως δυναμική και η σειρά 4nite με τα ιδιαίτερα prints που φωσφορίζουν το βράδυ είναι μόνο κάποιες από τις συλλογές που θα εντυπωσιάσουν.
Οι σειρές unisex παρουσιάζουν μια ατελείωτη χρωματική παλέτα αλλά και πολλές δόσεις τέχνης για όλους! Ένα μόλις χρόνο μετά από το λανσάρισμα του Top Mix collection, οι Havaianas προσφέρουν νέα χρώματα και νέα ενέργεια! Διατίθενται σε επτά σχέδια μεταξύ των οποίων και ένα μοναδικό συνδυασμό κοραλλί και τιρκουάζ. Με τόσο χρώμα θα εύχεσαι να μην τελειώσει ποτέ η βόλτα σου στην παραλία!
Το brand συνεχίζει τις συνέργιες με street artists από τη Βραζιλία, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους σε όλη την υφήλιο. Χρώματα, αυθορμητισμός, ελευθερία! Οι urban painters έχουν τόσα κοινά με τη φιλοσοφία των Havaianas που η συνεργασία μοιάζει απόλυτα φυσική, σχεδόν αναπότρεπτη!
Από τη φετινή συλλογή ξεχώρισε το μοντέλο της σχεδιαστικής ομάδας Mulheres Barbadas (“οι γυναίκες με τα γένια ”). Το σχέδιο περιγράφεται από τους δημιουργούς από το Σάο Πάολο ως “χαοτικό, υπερβολικά busy και ζωηρό”. Ο συνδυασμός της Mulheres Barbadas με το διασκεδαστικό πνεύμα των Havaianas προσφέρει το ARTS model, ένα must-have για τους λάτρεις των comics, του graffiti και του graphic design γενικότερα. Διατίθεται σε δύο χρώματα, άσπρο-μαύρο και μαύρο με φλούο λουράκι.
Οι γυναικείες σειρές κυριαρχούν στη συλλογή και προσφέρουν περισσότερες επιλογές από όσες θα μπορούσατε να φανταστείτε! Το αγαπημένο σήμα από τη Βραζιλία επανεφευρίσκει το κλασσικό πουά που κυριάρχησε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και επαναφέρει δυναμικά τα διάσημα polka dots στη σημερινή μόδα. Πάντα παρούσες και οι σαγιονάρες σε μεταλλικά
χρώματα, που ταιριάζουν με όλα και συνοδεύουν το look σας όλες τις ώρες! Επανέρχονται φέτος σε παστέλ και ουδέτερες αποχρώσεις για ένα άκρως θηλυκό και tender στυλ.
Τα animal prints έχουν και αυτό το καλοκαίρι την τιμητική τους με ένα νέο και εξαιρετικά αναβαθμισμένο τρόπο, το νέον! Όλη η χάρη του animal print με μια πινελιά φλούο διαφορετικότητας και χρώματος. Τα εύθυμοι τόνοι του ουράνιου τόξου και κάποιες από τις ομορφότερες αποχρώσεις των βραζιλιάνικων ακτών όπως το lime, το τιρκουάζ και το κοραλλί δίνουν το δικό τους στίγμα.
Τέλος, οι Havaianas φέρνουν τη μαγεία της Ταϋλάνδης στα πόδια μας! Κάθε σεζόν η εταιρεία αναζητά μοναδικές αναφορές και κάνει τα ταξίδια της ένα πραγματικό σιντριβάνι έμπνευσης! Ένα σύμπαν χρωμάτων, μυρωδιών και γεύσεων μεταμορφώνονται σε εξαιρετικά τυπώματα με βάση τα λουλούδια, την κεραμική τέχνη και τα περίτεχνα τοπικά υφάσματα, ενώ ένας ελέφαντας εμφανίζεται στα λουριά ως φόρος τιμής στα σύμβολα της χώρας. Με σεβασμό και απλότητα, οι Havaianas καλούν όλες τις γυναίκες να ταξιδέψουν στην Ταϋλάνδη!
Με τόσες επιλογές, θα θέλεις να τις αποκτήσεις όλες!
Δώσε στυλ και χρώμα στο καλοκαίρι, φορώντας Havaianas κάθε μέρα, όλη μέρα!

1 σχόλιο:

  1. Είναι τέλειες, τρομερές και σκυλιά, δε χαλάνε ποτέ! Πάντα το καλοκαίρι είμαι με αυτές τις σαγιονάρες. Θέλω να πάρω και στο φίλο μου ίδιες! Αν δεισ εδώ https://www.notos.gr/andras/papoutsia/padofles/ υπάρχουν σαγιοναρεσ ανδρικεσ σε πάρα πολλά χρώματα οπότε τρέξτε να τις προλάβετε μετά από εμένα φυσικά.. χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή