Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Essie Resort Collection 2013



Πανέμορφη. Γοητευτική. Δυναμική. Η συλλογή είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που δε φοβάται να πει αυτό ακριβώς που πιστεύει. Ξέρει πως τα όρια υπάρχουν για να τα ξεπερνάει – στη μόδα αλλά και στη ζωή. Δουλεύει σκληρά και παίζει σκληρότερα. Δε φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα ενώ το ένστικτό της είναι πάντα σωστό. Αυτή τη σεζόν το στιλ της είναι έξυπνο, δυνατό και αισθησιακό με απρόσμενους τρόπους. Συνηθισμένη να παίρνει αυτό που θέλει, είναι μία αληθινή και sexy γυναίκα!
«Σε όλες μας αρέσει να παίζουμε τον ρόλο της γυναίκας που αποπλανεί τον άντρα» λέει η Εssie Weingarten, ιδρύτρια και Global Creative Director της essie. «Μπες στο ρόλο με εντυπωσιακό χρώμα. Ήθελα να επαναπροσδιορίσω το sexy χρώμα με τόσο απρόσμενο τρόπο, όσο απρόσμενη είναι σήμερα και η σύγχρονη γυναίκα.» Πρόκειται για εντυπωσιακά, τολμηρά χρώματα που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν το παραδοσιακό femme fatale στιλ, αλλά τη γοητεία της αυτοπεποίθησης, την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά και την απτόητη αισιοδοξία.

Ποια γυναίκα δεν αναπολεί την μέρα που θα χτυπήσει το αγόρι της το κουδούνι της πόρτας προσφέροντάς της λουλούδια και ένα ωραίο πακέτο (nice package). Λατρεύεις τα παιχνίδια; Κανόνισε μία μυστική απογευματινή συνάντηση εδώ, εκεί, που; (under where?) Το αγόρι σου σε καλεί, έλα εδώ! (come here!) Πάλι; (again?!) Είναι δυναμικός, σαν εσένα! Δεν το ξέρει αλλά τον έχεις εκεί που τον θέλεις, στην cab-ana. Γυρίζει και σου ψιθυρίζει, σίγουρα είσαι αρχάρια; (first timer)




come here! — ειλικρινές σχεδόν φλούο κοραλλί


first time – φρέσκο, νεανικό πράσινο


in the cab-ana – γαλάζιο με αυτοπεποίθηση


under where? – τολμηρό βιολετί


nice package – αποπλανητικό ροζ της ντάλιας


again?! – σπινθηροβόλο φούξια



come here!
Ειλικρινές -σχεδόν φλούο- κοραλλί επιβεβαιώνει πως καμία άλλη δεν είναι καλύτερη!


first timer
Φρέσκο. Διασκεδαστικό. Υπέροχο. Δοκίμασε κάτι τελείως απρόσμενο όπως το αξιαγάπητο πράσινο. Είναι τόσο εύκολο!


in the cab-ana
Αυτό το γαλάζιο που θυμίζει παραλία σου δίνει αυτοπεποίθηση και τέλεια νύχια.


under where?
Σίγουρα μπορείς να το παίξεις αθώα. Κάνε τον να υποκύψει στη θέλησή σου με το τολμηρό βιολετί. Η μοίρα του βρίσκεται στα χέρια σου!


nice package
Τολμηρό και αυθάδες, το αποπλανητικό ροζ της ντάλιας σίγουρα θα τραβήξει την πολυπόθητη… προσοχή του.


again?!
Οδήγησε τον στην έκσταση με το σπινθηροβόλο φούξια!


Ενδεικτική Λιανική Τιμή: 12,00€.

www.essienail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου