Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

To διάσημο πάντρεμα του Levi's® brand και της Liberty London










































































































Το Levi's® brand και η Liberty London μοιράζονται μια πλούσια ιστορία σε σχέση με το design ρούχων – πρότυπα, τα οποία συνδυάζουν την απαράμιλλη δεξιοτεχνία με την κληρονομιά. Καθώς το ένα brand είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το διαχρονικό Αμερικάνικο στυλ και το άλλο έχει δημιουργήσει την ιστορία του από το καλλιτεχνικό και δημιουργικό «χωνευτήρι», το Λονδίνο. Πρώτη φορά σε συνεργασία, η νέα Levi's® X Liberty London collection είναι τόσο ειλικρινής και ξεκάθαρη, όσο το μονοπάτι που ένωσε τα δύο αυτά brands. Οι «Liberty» στάμπες έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συλλογή. Οι γραμμές των ρούχων δημιουργήθηκαν από το Levi's® brand και έχουν προκύψει από το αρχείο της εταιρείας, προσαρμοσμένες στα trends του σήμερα.

Οι σχεδιαστές της Liberty London δημιούργησαν δύο αποκλειστικά μοτίβα για τη συλλογή Levis® X Liberty London. Το βασικό μοτίβο της συλλογής ονομάζεται Carlin, είναι από ζωγραφισμένα λουλούδια και έχει ως πηγή έμπνευσης ένα παλαιότερο μοτίβο της Liberty, από το 1970. Το μοτίβο επανασχεδιάστηκε με μολύβια ακουαρέλας, με σκοπό μια αρκετά έγχρωμη και λουλουδάτη απόδοση. Το σχέδιο πήρε το όνομα του από την Jenny Carlin, designer της Levis®, η οποία συμμετείχε στη συλλογή.

Η Kerr Bandana είναι το δεύτερο μοτίβο της συλλογής. Το σχέδιο είναι επίσης λουλουδάτο και βασίζεται σε ζωγραφιά του αρχείου της Liberty, από το 1940. Η ομάδα σχεδιαστών των Levis® και Liberty επανασχέδιασαν εξ αρχής το μοτίβο Kerr Bandana με τη μορφή μπαντάνας, με έναν χάρακα και στη συνέχεια κόλλησαν το ύφασμα πάνω στο denim.

“Ήταν μια αρκετά δημιουργική διαδικασία το γεγονός του ότι μοιραστήκαμε την Αμερικάνικη μας κληρονομιά και τις  απόψεις μας, με αυτό το απίθανο βρετανικό brand, για να δημιουργήσουμε μια θηλυκή συλλογή με μοντέρνα ματιά” δήλωσε η Jenny Carlin, Levi’s® brand Senior Designer.

“Μας τιμά ιδιαίτερα το ότι είμαστε οι πρώτοι συνεργάτες του Levi's® brand για τη γυναικεία συλλογή και ανυπομονούμε να τη δούμε στα καταστήματά μας” δήλωσε ο Ed Burstell, Managing Director, Liberty London.

Η Levis® X Liberty London collection περιλαμβάνει 15 κομμάτια μεταξύ των οποίων τα: iconic 501® jean short, Trucker jacket, boyfriend skinny jean, ένα μπούστο και μια μικρή συλλογή από ευκολοφόρετα αξεσουάρ με τις τιμές να κυμαίνονται στα $90-$250USD / £75-£210.

Η συλλογή θα διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα στο κατάστημα Liberty London στη Regent Street και σε επιλεγμένα Levis® retail stores παγκοσμίως καθώς και online στα www.liberty.co.uk και www.levi.com τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου