Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΚΟΡΡΕΣ: ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ


ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
3 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η ενυδάτωση του προσώπου ως βασική προϋπόθεση της υγιούς εμφάνισης της επιδερμίδας, τέθηκε εκ νέου στο μικροσκόπιο του Εργαστηρίου Έρευνας & Ανάπτυξης ΚΟΡΡΕΣ για να επαναπροσδιοριστεί μέσα από τις ευεργετικές ιδιότητες των ελληνικών βιολογικών Ανθών Αμυγδαλιάς και μία ισχυρά ενυδατική σύνθεση 3 συστημάτων.
Η νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς ανταποκρίνεται στην ανάγκη για συνεχή, βαθιά, πολυ-επίπεδη ενυδάτωση, ακόμα και της ευαίσθητης επιδερμίδας, ξεπερνώντας ηλικιακά όρια. Τρείς κρέμες ημέρας απευθύνονται σε ισάριθμους τύπους δέρματος, εξασφαλίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις σταθερά ενυδατωμένη επιδερμίδα, μέσα από τρία συστήματα δράσης:


1 ενυδάτωση των βαθύτερων στρωμάτων
2 δέσμευση των μορίων νερού
3 μείωση της σταδιακής απώλειας υγρασίας
Ως ρυθμιστής των επιπέδων ενυδάτωσης, η νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς υπηρετεί αυτή τη βασική, αλλά εξαιρετικά σημαντική, διαδικασία καθημερινής φροντίδας, μέσα από συνθέσεις υψηλού φυσικού περιεχομένου και ένα σύνθετο μείγμα δραστικών ουσιών. Το εκχύλισμα ΚΟΡΡΕΣ από ελληνικά βιολογικά Άνθη Αμυγδαλιάς [Ελασσόνα], σημαντικός ενυδατικός, αντιοξειδωτικός και θρεπτικός παράγοντας, σε συνδυασμό με επιπλέον παράγωγα της Αμυγδαλιάς -Αμυγδαλέλαιο και πρωτεΐνες Αμυγδάλου- και δύο τύπους Υαλουρονικού οξέως, αποκτά το προβάδισμα προς το τελικό αποτέλεσμα της ελαστικής, υγιούς, αναζωογονημένης επιδερμίδας.

ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ/ Η ΣΕΙΡΑ




ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
9 ΣΤΙΣ 10 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ

ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ/ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΛΙΠΑΡΕΣ/ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
[ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ/ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΦΗ]

ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ/ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ/ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
[ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ/ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ]

ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ/ ΚΡΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΘΡΕΨΗΣ ΞΗΡΕΣ/ ΠΟΛΥ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
[ΘΡΕΨΗ/ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΦΗ]

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
H κεράτινη [εξωτερική] στιβάδα του δέρματος είναι η υδάτινη ασπίδα των κατώτερων στιβάδων. Συγκρατεί το νερό που διοχετεύεται από τα κατώτερα στρώματα και μειώνει τη διαδερμική απώλεια υγρασίας. Η ίδια η κεράτινη στιβάδα, ωστόσο, απαιτεί συνεχή τροφοδοσία νερού, προκειμένου να εκπληρώσει τον καίριο ρόλο της στην υγιή όψη του δέρματος. Η λειτουργία και ανανέωση των κερατινοκυττάρων -δομικών συστατικών της-, η διατήρηση του φυσικού ενυδατικού συστήματος του δέρματος [Natural Moisturising Factor/ NMF] -ο κεντρικός μηχανισμός δέσμευσης της υγρασίας στα κερατινοκύτταρα- αλλά και η δημιουργία του μονωτικού στρώματος προστασίας από το περιβάλλον, εξαρτώνται από την ύπαρξη επαρκούς υγρασίας.

Οι παράγοντες που καθορίζουν την περιεκτικότητα της κεράτινης στιβάδας σε νερό είναι:
1 Η παροχή νερού από τα κατώτερα στρώματα του δέρματος προς τα εξωτερικά στρώματα.
2 Η αποθήκευση του νερού στην κεράτινη στιβάδα μέσω του φυσικού ενυδατικού συστήματος του δέρματος [NMF].
3 Η εξάτμιση του νερού από την επιφάνεια της επιδερμίδας, η οποία περιορίζεται από το «μονωτικό» στρώμα λιπιδίων.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
3 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗΣ
Η νέα σειρά Άνθη Αμυγδαλιάς εξασφαλίζει σταθερά ενυδατωμένο δέρμα, ενισχύοντας τη φυσική λειτουργία ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μέσα από 3 συστήματα δράσης. Προσφέρει πολύτιμα υγροσκοπικά συστατικά που ενισχύουν τη λειτουργία του ΝΜF, βελτιστοποιώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης, ακόμα και των βαθύτερων στρωμάτων, και εμποδίζοντας την απώλεια υγρασίας.

1 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ [ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ]
Πλούσιο σε αμινοξέα, τανίνες και φλαβονοειδή, διαθέτει ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ & ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ
Το Αμυγδαλέλαιο έχει θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, ενώ οι πρωτεΐνες Αμυγδάλου συμβάλλουν στη ρύθμιση των επιπέδων ενυδάτωσης.

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ
Μεγιστοποιεί τα επίπεδα ενυδάτωσης στα ανώτερα στρώματα του δέρματος, ενώ διεισδύει και στα βαθύτερα στρώματα της κεράτινης στιβάδας, εντατικοποιώντας το συνολικό αποτέλεσμα ενυδάτωσης.

2 ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΒΡΩΜΗ
Πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, που συγκρατούν τα μόρια νερού, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας και βελτιώνει σημαντικά τα επίπεδα ενυδάτωσής της. Περιέχει ένα μείγμα συστατικών που συγκρατούν το νερό, με σύνθεση όμοια με αυτή του NMF.

3 ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΥΨΗΛΟΥ ΜΟΡΙΑΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ
Διαμορφώνει ένα φιλμ στην επιδερμίδα, ενυδατώνοντάς την και εμποδίζοντας την απώλεια υγρασίας.
ΛΕΚΙΘΙΝΗ
Eξασφαλίζει ότι το «μονωτικό» στρώμα λιπιδίων του δέρματος παραμένει άθικτο. Με αυτό τον τρόπο, μειώνεται η διαδερμική απώλεια υγρασίας, ενώ ενισχύεται το επίπεδο ενυδάτωσης. Παράλληλα, συμβάλλει στην απαλή υφή του δέρματος.


ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ [ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ]/ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΟΡΡΕΣ
Τα βιολογικά Άνθη Αμυγδαλιάς, η βάση της νέας ενυδατικής σειράς ΚΟΡΡΕΣ, προέρχονται από τους ευωδιαστούς αμυγδαλεώνες της Ελασσόνας –μία περιοχή με πλούσια βιοποικιλότητα, ιδανική για την ανάπτυξη της βιολογικής καλλιέργειας, με μακρά παράδοση στους αμυγδαλεώνες. Στην Ελασσόνα, η ΚΟΡΡΕΣ συνεργάζεται με ιδιώτες μικρο-παραγωγούς [κα Βασιλική Γκουντρουμπή], στο πλαίσιο του δικτύου ηθικών συνεργασιών που διατηρεί σε όλη την Ελλάδα για την ανάδειξη και αξιοποίηση της πλούσιας εγχώριας φύσης, την προαγωγή της βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας.

Η επεξεργασία των βιολογικών Ανθών Αμυγδαλιάς πραγματοποιείται στη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, περιβαλλοντικά φιλική Μονάδα Εκχυλίσεως στις εγκαταστάσεις ΚΟΡΡΕΣ. Σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική της αποξήρανσης της α’ ύλης, τα άνθη καταψύχονται με κατάλληλο εξοπλισμό αμέσως μετά τη συλλογή, για να ακολουθήσει η ήπια επεξεργασία τους με τη μέθοδο της θερμοεμβροχής, μεταφέροντας ακέραια τη φρεσκάδα, το άρωμα και τις ιδιότητές τους στο εκχύλισμα.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ/ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΛΙΠΑΡΕΣ/ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
[ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ/ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΦΗ]
94% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΙΟ ΜΑΤ ΟΨΗ/ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
Κρέμα ελαφριάς υφής για ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα, ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με εκχύλισμα από Άνθη Αμυγδαλιάς, πρωτεΐνες Αμυγδάλου και δύο τύπους Υαλουρoνικού οξέος, προσφέρει πολύτιμα υγροσκοπικά συστατικά που ενισχύουν τη λειτουργία του φυσικού ενυδατικού συστήματος της επιδερμίδας ΝΜF [Νatural Moisturising Factor], βελτιστοποιώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος.
ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ/ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ/ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

[ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ/ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ]

97% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΗ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ ΟΨΗ

ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Πλούσια κρέμα ενισχυμένης ενυδάτωσης, που απορροφάται χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με εκχύλισμα από Άνθη Αμυγδαλιάς, Αμυγδαλέλαιο και δύο τύπους Υαλουρονικού οξέος, προσφέρει πολύτιμα υγροσκοπικά συστατικά που ενισχύουν τη λειτουργία του φυσικού ενυδατικού συστήματος της επιδερμίδας ΝΜF [Νatural Moisturising Factor], βελτιστοποιώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος.

ΑΝΘΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ/ ΚΡΕΜΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΘΡΕΨΗΣ ΞΗΡΕΣ/ ΠΟΛΥ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ
[ΘΡΕΨΗ/ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΦΗ]
100% ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΞΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Βουτυρώδης κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και θρέψης, ιδανική και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Με εκχύλισμα από Άνθη Αμυγδαλιάς, βούτυρο Αμυγδάλου και δύο τύπους Υαλουρoνικού οξέος, προσφέρει πολύτιμα υγροσκοπικά συστατικά που ενισχύουν τη λειτουργία του φυσικού ενυδατικού συστήματος της επιδερμίδας ΝΜF [Νatural Moisturising Factor], βελτιστοποιώντας τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος.
ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου