Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Το KOOLFly στο show της Marianna G.

Σήμερα το πρωί, στο κατάμεστο από κόσμο Tatoi Club, η Marianna G. παρουσίασε για πρώτη φορά επίσημα τη συλλογή της, με μαγιό και ready-to-wear δημιουργίες, ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου Ελπίδα.


Marianna G.

Η σχεδιάστρια διοχέτευσε την αγάπη της για τη μόδα σε μια συλλογή που είχε σαν κύρια χαρακτηριστικά τα αέρινα υφάσματα, τα prints, καθώς και τα μαγιό με κομψά κοψίματα και υφάσματα με γυαλάδες. Τα κοσμήματα από χρυσό, όπως μακριά κολιέ και υπερμεγέθη βραχιόλια, καθώς και οι χρυσές αποχρώσεις στα νύχια των μοντέλων έδιναν μια επιπλέον αίγλη στις εμφανίσεις.



Η ομάδα του KOOLFly κατάφερε να βρεθεί στα παρασκήνια και να γίνει μάρτυρας των πυρετωδών ετοιμασιών, αλλά και των αντιδράσεων από το fashion crowd που βρέθηκε εκεί.




Η υποδοχή ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που με προθυμία πόζαραν μπροστά στο φακό μας, όπως η Βίκυ Καγιά, η οποία μας χάρισε ένα χαμόγελο exclusively for KOOLFly.



Η ατμόσφαιρα είχε μια άκρως καλοκαιρινή διάθεση, με δροσιστικά cocktails και μουσική που διασκέδασε τους παρευρισκόμενους. Τα βλέμματα κέντρισαν η Ιταλίδα fashion blogger Chiarra Ferragni, η Ισπανίδα σχεδιάστρια μόδας και blogger Gala Gonzalez και ο stylist Μάνος Σαμαρτζής, καθώς και η Βίκυ Καγιά η οποία παρουσίασε τη collection.


Chiarra Ferragni


Μάνος Σαμαρτζής και Jessica Stein


Gala Gonzalez

To μακιγιάζ και το hair styling επιμελήθηκαν ο Μάνος Βυνιχάκης και ο Νικόλας Βιλιώτης αντίστοιχα, ενώ το styling του show επιμελήθηκε ο Μιχάλης Πάντος.


O hair stylist Νικόλας Βιλιώτης


Ο make-up artist Μάνος Βυνιχάκης


Το 10% των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί για την ενίσχυση του συλλόγου Ελπίδα.

www.koolfly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου