Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΩΜΑ

THE SEA FLOWERS COLLECTION



Άνθη του βυθού, κοχύλια περίτεχνα σκαλισμένα από τη φύση, αύρα θάλασσας. Οι εμπνεύσεις για τη νέα S/S15 συλλογή μακιγιάζ της ΚΟΡΡΕΣ, εμπνεύσεις που προσφέρουν σχήμα, χρώμα, αλλά και ευεργετική δράση στη νέα Sea Flowers Collection για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Κυρίαρχο στοιχείο της συλλογής είναι η νέα άφιξη Sea Flower Bronzing Powder –μία μεταξένια πούδρα με εκχύλισμα Άλγης, βασισμένη σε νέα τεχνολογία για ομοιόμορφη εφαρμογή και απόλυτα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Μία παλέτα χρωματιστών «κοχυλιών» για φωτεινή, φυσική, ηλιοκαμένη όψη, πολύ πριν την αναλάβουν οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.
Τα NAIL COLOUR για λάμψη και διάρκεια παραμένουν το απαραίτητο στοιχείο κάθε Limited Edition συλλογής ΚΟΡΡΕΣ. Κοράλλια, λευκά κοχύλια και θαλάσσιες μωβ ανεμώνες αποτέλεσαν την έμπνευση για τις έξι [6] νέες αποχρώσεις της S/S 15 συλλογής.


THE SEA FLOWERS COLLECTION LIMITED EDITION
[AVAILABLE MARCH 2015]

SEA FLOWER BRONZING POWDER
S/S 15_ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
01 SUNNY PINK/ 02 SUNGLOW AMBER


ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ/ NAIL COLOUR
S/S 15_ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
CANDY SCALLOP 08/ CYAN SEA STAR 71/ GREEN SEAWEED 39/ PURPLE SEA ANEMONE 78/
CORAL REEF 50/ WHITE 00


SEA FLOWER BRONZING POWDER
ΛΑΜΠΕΡΟ/ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ
Μία νέα τεχνολογία που χαρίζει μεταξένια υφή στο προϊόν και καθαρή λάμψη στην επιδερμίδα, οι ευεργετικές ιδιότητες ανθών από το βυθό της θάλασσας και ένας μοναδικός συνδυασμός χρωμάτων υπογραμμίζουν τη νέα Sea Flower Bronzing Powder της ΚΟΡΡΕΣ και την απόλυτα φωτεινή, φυσική, ηλιοκαμένη όψη.
Η νέα bronzing powder βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία πολυεπίπεδης επεξεργασίας της υφής της με πολλαπλά οφέλη. Η αρχικά υδάτινη βάση του προϊόντος μετατρέπεται σε ανάλαφρα κρεμώδη, ομοιογενή υφή, που τελικά καταλήγει σε αίσθηση αέρινου μεταξένιου πέπλου κατά την εφαρμογή. Τα χρώματα είναι έντονα, καθαρά και εξαιρετικής απόδοσης, ενώ η εφαρμογή είναι άνετη, απαλή, με διάρκεια, χωρίς να επιβαρύνεται ή να «στεγνώνει» η επιδερμίδα. Το χρωματιστό φιλμ «ενσωματώνεται» ομοιόμορφα με την επιδερμίδα, καθώς εκπέμπει μοναδική λάμψη και ζωντάνια.
Το εκχύλισμα Άλγης αναλαμβάνει την περιποίηση της επιδερμίδας –πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και Ω-3 λιπαρά, ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης και την ελαστικότητά της. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία ανάπτυξης των προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ, η νέα bronzing powder προσφέρει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα, χάρη και στην απουσία ορισμένων συνθετικών ενώσεων*.
Η παλέτα των έξι αποχρώσεων δίνει την επιλογή συνδυαστικής ή μεμονωμένης χρήσης, ανάλογα με την επιθυμητή ένταση του τελικού αποτελέσματος. Σε κάθε περίπτωση, η Sea Flower Bronzing Powder αναδεικνύει την υγιή, φωτεινή, ηλιοκαμένη όψη του προσώπου πολύ νωρίτερα από τις ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου.

SEA FLOWER
BRONZING POWDER
Μεταξένια, απαλή πούδρα πολύχρωμων συνδυασμών με εκχύλισμα Άλγης για φωτεινή και φυσική, ηλιοκαμένη όψη.



S/S 15_ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
01 SUNNY PINK
02 SUNGLOW AMBER


ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ/ NAIL COLOUR
ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΡΩΜΑ/ ΛΑΜΨΗ/ ΔΙΑΡΚΕΙΑ


Χάρη στη 7-free φόρμουλα, τα ΚΟΡΡΕΣ NAIL COLOUR προσφέρουν μία πιο φυσική πρόταση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών –φιλική προς το δέρμα και τα νύχια σύνθεση, αποφεύγοντας την πλειοψηφία των συνθετικών α’ υλών, που απαντώνται συνήθως σε αντίστοιχα προϊόντα και οι οποίες έχουν κατηγορηθεί ως ερεθιστικές, επιβλαβείς για τον οργανισμό ή ακόμα και το περιβάλλον. Η σύνθεση βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, Iχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5. Ενυδατώνει, δυναμώνοντας και κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά, ενισχύει την ελαστικότητα, συμβάλλει στην ανάπτυξη και καλή υγεία τους.

S/S 15_ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
CANDY SCALLOP 08*/ CYAN SEA STAR 71/ GREEN SEAWEED 39/ PURPLE SEA ANEMONE 78/
CORAL REEF 50/ WHITE 00*


MONIMH ΣΕΙΡΑ [28 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ]
CREAM WHITE 01/ PEONY PINK 04/ BABY PINK 05/ PASTEL ROSE 06/ PINK CHAMPAGNE 07/ PEACH CREAM 41/
MANGO SORBET 42/ CORAL PINK 43/ CORAL HIBISCUS 44/ POMEGRANATE 14/ CORAL 45/ TANGERINE 46/
CORAL RED 48/ PURE RED 53/ DEEP RED 57/ BRIGHT PINK 12/ CYCLAMEN 23/ WATERMELON 19/ LILAC 25/ VIOLET 74/
PURPLE 27/ DARK RED 59/ DARK BROWN 69/ ULTRA VIOLET 29/ LIGHT GREY 94/ GREY BROWN 95/ CIEL GLACIAL 81/
MIDNIGHT BLUE 88
BASE COAT / TOP COAT


ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΑΛΓΗ
 Η Άλγη [Alaria Esculenta] είναι ένα είδος βρώσιμου φυκιού, που χρησιμοποιούσαν από τα αρχαιότατα χρόνια οι Αιγύπτιοι ως πηγή φυσικών βαφών για γενική και καλλυντική χρήση.
 Το εκχύλισμά της είναι πολύτιμο καλλυντικό συστατικό, καθώς διαθέτει αναπλαστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Πλούσιο σε Λινολεϊκό οξύ και Ω-3 λιπαρά, ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας και βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων, αυξάνοντας την ελαστικότητά της.

ΜΥΡΟ [ΣΜΥΡΝΑ]
 Η Σμύρνα, η καφετιά-κόκκινη ρητίνη που εκκρίνει ένα αγκαθωτό μικρό δέντρο [Commiphora myrrha] της ανατολικής Αφρικής και της αραβικής χερσονήσου, αποτελούσε εμπορεύσιμο προϊόν ήδη από τα αρχαιότατα χρόνια. Αφενός γιατί διαθέτει εξαιρετικές επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες, αλλά, επίσης, διότι εθεωρείτο το αρωματικό υλικό που προτιμούσε η θεά του έρωτα, Αφροδίτη.
 Η βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών ενισχύει με τη δράση της Σμύρνας πολλά προϊόντα που φροντίζουν την υγεία των δοντιών και των ούλων. Επίσης, βρίσκει εφαρμογή και σε βερνίκια προστασίας των νυχιών που ενυδατώνουν και προστατεύουν την κερατίνη, διατηρώντας έτσι τη φυσική τους ελαστικότητα.

ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
 Τα ιχνοστοιχεία λειτουργούν ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα και αποτελούν πολύτιμο συστατικό για τη φροντίδα και περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.
 Συμβάλλουν, επίσης, στην ανάπτυξη και στη διατήρηση της υγείας των νυχιών, προστατεύοντάς τα από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα.

ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου