Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Τώρα στο Athens Metro Mall, ψωνίζεις και πας διακοπές στις Κυκλάδες!







































Το καλοκαίρι πλησιάζει και τo Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό που σε… ταξιδεύει! Από 17 Μαΐου έως 22 Ιουνίου, με αγορές αξίας 30€ και άνω από τα καταστήματα του Athens Metro Mall, ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει κάθε μέρα δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries για τις Κυκλάδες.

Ταξιδεύουμε σε Σύρο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια και Δονούσα ενώ δύο μεγάλοι τυχεροί κερδίζουν εκτός από τα δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής, δίκλινη καμπίνα και εισιτήριο Ι.Χ. για τους προορισμούς Σαντορίνη και Μυτιλήνη!

Το ζητήσατε και το προσφέρουμε ξανά! Ο καλοκαιρινός διαγωνισμός πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τη Blue Star Ferries, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Οι φίλοι του Athens Metro Mall έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και αγορών που τους προσφέρει το Κέντρο και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν την καλοκαιρινή τους απόδραση από την πόλη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να δείξουν το σύνολο των ημερήσιων αποδείξεων των αγορών τους στο info desk (που λειτουργεί στο επίπεδο 1) και έτσι λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην καθημερινή κλήρωση.

Και αυτό το καλοκαίρι το ραντεβού μας στην πόλη είναι στο Athens Metro Mall!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου