Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Oι λάτρεις των Ben & Jerry’s έδειξαν την αγάπη τους για τις αγελάδες της Ευρώπης!

3.600 οι ελληνικές υπογραφές!
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η πανευρωπαϊκή εκστρατεία Better Dairy των παγωτών Ben & Jerry’s, που πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Animal Action, της World Society for the Protection of Animals (WSPA) και της Compassion in World Farming.

Οι οπαδοί των Ben & Jerry’s ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης 23 εκατομμυρίων γαλακτοπαραγωγικών αγελάδων της Ευρώπης.
H Eλλάδα συγκέντρωσε 3.600 υπογραφές συμβάλλοντας στις πάνω από 293.000 υπογραφές που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ευρώπη!
Με την κατάθεση των υπογραφών αυτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα Ben & Jerry’s και οι συνεργαζόμενες οργανώσεις ζήτησαν ειδική νομοθεσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση για:
1) καλύτερη διαμονή (π.χ. πιο κατάλληλους στάβλους)
2) καλύτερη διατροφή
3) καλύτερη υγεία και
4) σωστή συμπεριφορά προς τις αγελάδες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Jerry Greenfield, συνιδρυτής των Ben & Jerry’s: «Eμείς, στα Ben & Jerry’s αγαπάμε τις γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι πολλές αγελάδες στην Ευρώπη δεν είναι χαρούμενες. Γιατί ακόμα δεν έχουν θεσπιστεί νόμοι να τις προστατέψουν από ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία Better Dairy, επισκεφτείτε το site www.happycows.eu και για να μαθαίνετε το κοινωνικό έργο και τις δράσεις των Ben & Jerry’s πρώτοι, επισκεφτείτε τη σελίδα Βen & Jerry’s στο facebook και το site www.ben-jerry.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου