Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ένας διασκεδαστικός Νοέμβριος ήρθε



...στα Happy Family Weekends του Athens Metro Mall



Τα Happy Family Weekends του Athens Metro Mall υποδέχονται τον Νοέμβριο με αμείωτη διάθεση για παιχνίδι και χαρούμενες στιγμές! Στον Πλανήτη Φθινόπωρο για ακόμη λίγες εβδομάδες θα μας κρατάνε συντροφιά η ελληνική φύση, ο καιρός με τις αλλαγές του, τα παραμύθια του Νοεμβρίου αλλά και οι Παγκόσμιες Ημέρες Επιστήμης και Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Μην χάσετε το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα τον «Κύκλο της Ελιάς» (Σάββατο & Κυριακή 2 – 3/11) όπου τα παιδιά θα μάθουν για τον πολύτιμο καρπό της ελληνικής γης μέσα από κατασκευές, «Ελιά από Κολλάζ» (Σάββατο 2/11), ζωγραφική και παιχνίδια διάδρασης όπως το «Η Έλλη και η ελίτσα… θα σας βγάλουν το λάδι» (Κυριακή 3/11). Δύο παγκόσμιες ημέρες του Νοεμβρίου, η «Παγκόσμια Ημέρα Επιστήμης» στις 10 Νοεμβρίου και η «Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού» στις 23 Νοεμβρίου τιμούνται με ειδικά διαμορφωμένες δραστηριότητες αφιερωμένες στη θεματολογία των ημερών. Μικροί επιστήμονες γεννιούνται και δοκιμάζονται στην «Μοριακή Κατασκευή» και στο «Science Show» (Κυριακή 10/11), ενώ ο κόσμος της γνώσης των μικρών μας διευρύνεται όταν δημιουργούν «Συννεφάκια Σκέψης» και την «Δική τους εφημερίδα» (Σάββατο 23/11). Επιπλέον, «Το Νοέμβριο αγαπάμε τα παραμύθια» και οι μικροί ήρωες ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού. Η διασκέδαση συνεχίζεται με πολλές ακόμα πρωτότυπες δραστηριότητες και στο τέλος του μήνα λέμε «Καλώς ήρθες χειμώνα» και φτιάχνουμε «Ημερολόγιο για τα Χριστούγεννα» και δημιουργούμε τη «Φου φου του καστανά» (Σάββατο 30/11).

Τα Happy Family Weekends υποδέχονται παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών κάθε Σάββατο και Κυριακή και τον Νοέμβριο* από τις 11.00 έως τις 16.00 με ελεύθερη είσοδο στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall και υπόσχονται να τους χαρίσουν γνώση μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες! Δημιουργικές χειροτεχνίες, ζωγραφική, ευφάνταστα παιχνίδια, puzzles, face painting και άφθονο γέλιο «πλημμυρίζουν» το εμπορικό κέντρο της πόλης κάθε μήνα. Ο Νοέμβριος είναι ένας ακόμα μήνας διασκέδασης, γνώσης και χαράς και σας περιμένουμε να τον ζήσουμε μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου