Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Stradivarius: Η χειμερινή καμπάνια



Η ισπανίδα top model Sheila Márquez επιλέχθηκε ως ο βασικός χαρακτήρας της καμπάνιας της Stradivarius για τον Χειμώνα, όπου η κολεξιόν των Χριστουγέννων ξεχωρίζει.
Η Sheila είναι η πρωταγωνίστρια μιας ιστορίας αγάπης από την πρώτη ματιά, μέσω ενός video. Μια ιστορία αγάπης όπου ΑΥΤΟΣ φαντάζεται τη ζωή της, όταν την βλέπει για πρώτη φορά: φαντάζεται ποια είναι, τι κάνει, που πάει…
 

Οι πιο ξεχωριστές μέρες του χρόνου βάφονται στα μαύρα για να παρουσιάσουν μια αποκλειστική κολεξιόν. Τα Χριστούγεννα της Stradivarius ντύνονται με παγιέτες και μπροκάρ. Το χρυσό εμφανίζεται σε ορισμένα κομμάτια, αλλά κυρίως στα κοσμήματα, όπου κυριαρχούν οι χάντρες, οι αλυσίδες και τα κρύσταλλα.


Η Stradivarius ποντάρει στο έξυπνο look. Μια μπαρόκ και σικάτη κολεξιόν, χωρίς καμιά αμφιβολία. Οι πούλιες καταλαμβάνουν βασικά κομμάτια, όπως το bomber jacket, τη φούστα pencil, τα σορτς και τα φορέματα, δίνοντας λάμψη στην πιο αναμενόμενη κολεξιόν. Η κλασική φούστα της Stradivarius με φτερά επιστρέφει σε διαφορετικά χρώματα.




Στο πιο casual look, τα καρό και η σπορ γραμμή είναι σημαντικά, και συνδυάζει το biker jacket ή το χοντρό πλεκτό με ελαφρά υφάσματα. Σε γενικές γραμμές, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια είναι πολύ σοφιστικέ, σε ύφος ροκ και αστικό. Αλυσίδες, τρουκς και δεσίματα δίνουν ένα ανεπίσημο ύφος στην κολεξιόν.




Η Stradivarius οργανώνει επίσης έναν διαγωνισμό Instagram σε σχέση με τη νέα καμπάνια, στο #sheis #truelove. Καλεί τους χρήστες να συμμετάσχουν ανεβάζοντας #truelove φωτογραφίες. Οι τέσσερις νικητήριες φωτογραφίες (που θα επιλεγούν από κριτές της Stradivarius) θα αποτυπωθούν σε μια κολεξιόν T-shirt που θα λανσάρει η αλυσίδα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επίσης, η φωτογραφία με τα περισσότερα LIKES θα κερδίσει μια υπέροχη βραδιά στο ξενοδοχείο W Hotel στη Βαρκελώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου