Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Συλλεκτικά δώρα για τις γιορτές από τα μπισκότα Παπαδοπούλου που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους!



Τα αγαπημένα μπισκότα Παπαδοπούλου φοράνε και φέτος την πιο γιορτινή, χαρούμενη και γλυκιά τους διάθεση, και υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες που θα σας ενθουσιάσουν.


Επιλέξτε από τις τρείς νέες συσκευασίες που σας περιμένουν στα super markets για να τις προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα:

  • Η εορταστική συσκευασία «Γλυκές Ευχές» με τα λατρεμένα Caprice, Γεμιστά, Cookies, Μιράντα Σοκολάτα και Mascot θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης.
  •  Οι πρωτότυπες  «Μπισκοτομπάλες» σε 4 μοναδικά σχέδια, που κρύβουν μέσα τους τα αγαπημένα σας μπισκότα Mini Cookies και Mini Γεμιστά, έρχονται για να σας γλυκάνουν τις γιορτές αλλά και να σας διακοσμήσουν το φετινό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο.



  • Η συλλεκτική μεταλλική συσκευασία των Γεμιστών, γεμάτη με τις γνώριμες γεύσεις των Γεμιστών σοκολάτας, φράουλας και βανίλιας, θα αποτελέσουν ένα ξεχωριστό ποιοτικό δώρο για τις γιορτές.


Αναζητήστε τις συλλεκτικές συσκευασίες μπισκότων Παπαδοπούλου στα super markets από τις 20 Νοεμβρίου και χαρίστε το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου