Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Νέα γενιά ενισχυτικών πλύσης ΕΥΡΗΚΑ Bright κατά των λεκέδων για χρωματιστά ρούχα


Σε σκόνη, gel και spray, με προηγμένα συστατικά, για ρούχα λαμπερά και πεντακάθαρα, ακόμα και από τους 30◦!
Η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ πάντα κοντά στη σύγχρονη γυναίκα και τις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της, δημιούργησε τη νέα γενιά ενισχυτικών πλύσης για χρωματιστά ρούχα ΕΥΡΗΚΑ Bright. Τα νέα προϊόντα περιέχουν προηγμένα συστατικά που εξαφανίζουν και τους πιο δύσκολους λεκέδες από τους 30◦, ενώ παράλληλα προστατεύουν και διατηρούν ζωντανά και λαμπερά τα χρώματα όλων των υφασμάτων, ακόμα και των πιο ευαίσθητων.

Η νέα σειρά ΕΥΡΗΚΑ Bright περιλαμβάνει 3 τύπους, για κάθε ανάγκη πλύσης:

ΕΥΡΗΚΑ Bright σε σκόνη: ένα δραστικό πολυκαθαριστικό που από την πρώτη κιόλας πλύση απομακρύνει τους πιο δύσκολους λεκέδες, όπως λάδι, σάλτσα φαγητού, σοκολάτα ή κρασί. Ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού και, επιπλέον, προστατεύει τα χρώματα των ρούχων.

ΕΥΡΗΚΑ Bright Pre-Wash Spray: το πιο δυνατό ‘όπλο’ στη μάχη κατά των λεκέδων! Με εργονομική λαβή και άριστο ψεκασμό στοχεύει απευθείας πάνω στο λεκέ και τον εξαφανίζει με μία κίνηση, χωρίς το παραμικρό ίχνος. Κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.

ΕΥΡΗΚΑ Bright Energy Gel: η υγρή δύναμη της νέας σειράς που διεισδύει σε βάθος, εξαφανίζοντας και τις πιο δύσκολες λιπαρές ουσίες. Με ειδική σύνθεση ακόμα και για πιο ευαίσθητα χρωματιστά, είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι, μεγιστοποιώντας τις επιδόσεις κάθε απορρυπαντικού.
Τα νέα προϊόντα λανσαρίστηκαν σε ένα πρωτότυπο event που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου το γυναικείο κοινό, με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων, έκανε το τεστ χρωματολογίας και ανακάλυψε τις προσωπικές του χρωματικές αρμονίες που θα πρέπει να επιλέγει για τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ και που θα το βοηθήσουν να λάμπει κάθε μέρα!

Μαζί με τις συμβουλές χρωματολογίας η εταιρεία μοίρασε δείγματα προϊόντος ΕΥΡΗΚΑ Bright, καθώς και εκπτωτικά κουπόνια προκειμένου να διατηρούμε τα ρούχα μας πάντα καθαρά, λαμπερά και ‘ζωντανά’ σαν καινούργια! Το event ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή επιλεγμένων fashion & lifestyle blogs, όπου η ΕΥΡΗΚΑ σε συνεργασία με το κατάστημα Simple Caractere, επιμελήθηκε το make up και το styling των αναγνωστριών τους σύμφωνα με τη χρωματολογία και τις τελευταίες τάσεις της μόδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου