Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Luxury Member Card από τα Healthy Derma Clinics

Τη νέα κάρτα προνομίων Luxury Member Card παρουσίασαν τα Healthy Derma Clinics για τους πελάτες τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εκάλη Club.

Ο εξειδικευμένος χώρος αισθητικής ιατρικής, μέσω της νέας κάρτας επιβραβεύει τους πελάτες του για την εμπιστοσύνη και την πιστότητά τους, προσφέροντάς τους μοναδικά προνόμια. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της Luxury Member Card θα απολαμβάνουν δωρεάν θεραπείες ανά τρίμηνο, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν πρώτοι τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές τάσεις στον τομέα της αντιγήρανσης, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν ενημέρωση για όλες τις θεραπείες που ενδείκνυνται ανά εποχή.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η διευθύντρια των Healthy Derma Clinics, Εύη Αναστασίου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Η τέχνη του να μεγαλώνεις ομορφαίνοντας», όπου μεταξύ άλλων παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας, των θεραπειών Thermage και Fraxel, καθώς και της επαναστατικής μεθόδου Face Lifting Threads.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα Healthy Derma Clinics, Ερμού 6, Σύνταγμα, στο τηλέφωνο 2103210149. www.healthydermaclinics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου