Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Limited Edition Συλλογή Μακιγιάζ A/W 13/14

ΚΟΡΡΕΣ ΧΡΩΜΑ
LIPS & NAILS
VINTAGE RED / ROMANTIC NUDE / WINTER GLOOM
LIMITED EDITION ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ A/W 13/14


Twist Lipstick. Μία νέα σειρά super-sized lipstick που συνδυάζουν την ευκολία χρήσης του μολυβιού με το τελικό αποτέλεσμα πλούσιου, γεμάτου χρώματος. Η απόλυτη λάμψη του lipgloss, η ένταση χρώματος του σταθερού κραγιόν και η απαλή φροντίδα του lip balm σε ένα προϊόν.

Με σύνθεση βασισμένη στο έλαιο από Βατόμουρο, το νέο Twist Lipstick με εξαιρετική απόδοση χρώματος και βουτυρένια υφή, «γλιστράει» στα χείλη, προσφέροντας μοναδική κάλυψη, χωρίς να τα ξηραίνει. Η νέα Limited Edition σειρά [6 αποχρώσεις] εκπέμπει μία vintage, ρομαντική διάθεση, παίζοντας με τις αντιθέσεις ανάμεσα σε Κόκκινους και Nude τόνους.
Τα χρώματα στα άκρα ενισχύουν τη vintage, ρομαντική αισθητική της σεζόν, καθώς το κόκκινο του πάθους, οι διακριτικοί nude τόνοι και οι ζεστές χειμωνιάτικες πινελιές συνθέτουν την A/W 13/14 Limited Edition παλέτα της σειράς ΚΟΡΡΕΣ Nail Colour. Λάμψη και πλούσιο χρώμα μέσα από τη φιλική προς τα νύχια και την επιδερμίδα 7-free φόρμουλα, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Μύρου, Ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5.

VINTAGE RED COLLECTION
RASPBERRY TWIST LIPSTICK / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: PASSION, LUST, DESIRE
ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ NAIL COLOUR / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: PASSION RED 52, DESIRE RED 58


ROMANTIC NUDE COLLECTION
RASPBERRY TWIST LIPSTICK / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: ELEGANCE, INNOCENCE, ROMANCE
ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ NAIL COLOUR / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: ROMANCE PINK 10, NUDE 31


WINTER GLOOM COLLECTION
ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ NAIL COLOUR / ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: CLOUDED PURPLE 80, STONE BROWN 63



RASPBERRY / TWIST LIPSTICK
ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΡΩΜΑ / ΛΑΜΨΗ / ΘΡΕΨΗ
Κραγιόν σε μορφή μολυβιού για εξαιρετική απόδοση χρώματος, διάρκεια και λάμψη. Συνδυάζει τα οφέλη ενός έντονου κραγιόν με την απαλή, πλούσια υφή και λάμψη ενός προϊόντος περιποίησης χειλιών. Χαρίζει έντονο, γεμάτο χρώμα, ενώ το έλαιο από Βατόμουρο προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση στα χείλη. Η πρακτική συσκευασία μολυβιού διευκολύνει την εφαρμογή με ακρίβεια. 


A/W 13/14 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ROMANCE / ELEGANCE / INNOCENCE / PASSION / LUST / DESIRE


ΜΥΡΟ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ / NAIL COLOUR
ΠΛΟΥΣΙΟ ΧΡΩΜΑ / ΛΑΜΨΗ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Φιλική προς το δέρμα και τα νύχια φόρμουλα με ήπιους διαλύτες –συνδυασμός τεχνολογίας και φυσικών συστατικών που προσφέρει μία πιο φυσική προσέγγιση και σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών. Τα ΚΟΡΡΕΣ Nail Colour με Μύρο & Ιχνοστοιχεία δεν περιέχουν σιλικόνες, ακετόνη, φθαλικές ενώσεις, φορμαλδεϋδη, καμφορά, τολουόλιο, ξυλόλιο. Η σύνθεση βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, Iχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 –ενυδατώνει, δυναμώνοντας και κάνοντας τα νύχια πιο ανθεκτικά, ενισχύει την ελαστικότητα, συμβάλλει στην ανάπτυξη και καλή υγεία τους.


A/W 13/14 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
ROMANCE PINK 10 / NUDE 31 / PASSION RED 52 / DESIRE RED 58 / CLOUDED PURPLE 80 / STONE BROWN 63


MONIMH ΣΕΙΡΑ [28 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ]
CREAM WHITE 01 / PEONY PINK 04 / BABY PINK 05 / PASTEL ROSE 06 / PINK CHAMPAGNE 07 / PEACH CREAM 41 MANGO SORBET 42 / CORAL PINK 43 / CORAL HIBISCUS 44 / POMEGRANATE 14 / CORAL 45 / TANGERINE 46
CORAL RED 48 / PURE RED 53 / DEEP RED 57 / BRIGHT PINK 12 / CYCLAMEN 23 / WATERMELON 19 / LILAC 25 VIOLET 74 / PURPLE 27 / DARK RED 59 / DARK BROWN 69 / ULTRA VIOLET 29 / LIGHT GREY 94 / GREY BROWN 95 CIEL GLACIAL 81 / MIDNIGHT BLUE 88
BASE COAT / TOP COAT

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ
- Το πιο περιζήτητο απ’ όλα τα άγρια φρούτα του δάσους είναι το Βατόμουρο -ο ροδαλός, πολύ αρωματικός και ελαφρώς χνουδωτός καρπός του, αυτοφυούς και στην Ελλάδα, θάμνου Rubus idaeus.
- Η παραγωγή του ελαίου από τους μικροσκοπικούς σπόρους του Βατόμουρου -πλέον ευρέως διαδεδομένη- είναι πλούσια πηγή της, γνωστής για την αναπλαστική της δράση, βιταμίνης Ε.
- Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες πηγές ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, των οποίων οι ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, καθώς και η γενικότερη ευεργετική δράση στην υγεία, έχουν πλέον τεκμηριωθεί.
- Επιπλέον, συμβάλλει στην προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UVA και UVB.


ΜΥΡΟ [ΣΜΥΡΝΑ]
- Η Σμύρνα, η καφετιά-κόκκινη ρητίνη που εκκρίνει ένα αγκαθωτό μικρό δέντρο [Commiphora myrrha] της ανατολικής Αφρικής και της αραβικής χερσονήσου, αποτελούσε εμπορεύσιμο προϊόν ήδη από τα αρχαιότατα χρόνια. Αφενός γιατί διαθέτει εξαιρετικές επουλωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες, αλλά, επίσης, διότι εθεωρείτο το αρωματικό υλικό που προτιμούσε η θεά του έρωτα, Αφροδίτη.
- Η ζήτηση όμως για τα «δάκρυα» της Σμύρνας παραμένει μεγάλη, καθώς εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως στις παραδοσιακές θεραπευτικές τέχνες της Ασίας.
- Η βιομηχανία φαρμάκων και καλλυντικών ενισχύει με τη δράση της Σμύρνας πολλά προϊόντα που φροντίζουν την υγεία των δοντιών και των ούλων. Πλέον βρίσκει εφαρμογή και σε βερνίκια προστασίας των νυχιών που ενυδατώνουν και προστατεύουν την κερατίνη, διατηρώντας έτσι τη φυσική τους ελαστικότητα.

ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Τα ιχνοστοιχεία λειτουργούν ως πηγή ενέργειας για τα κύτταρα και αποτελούν πολύτιμο συστατικό για τη φροντίδα και περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.
- Συμβάλλουν, επίσης, στην ανάπτυξη και στη διατήρηση της υγείας των νυχιών, προστατεύοντάς τα από το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου