Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Bershka: Η νέα γυναικεία καμπανιά για τα Χριστούγεννα 2013

Crystallized "Η Αποκαλυψη"

Good girl gone bad
Η αλλαγή από punk σε κυρία γίνεται πραγματικότητα με μια ευέλικτη κολεξιόν που δείχνει πόσο αντίθετα και ταυτόχρονα πόσο αρμονικά είναι τα δυο look.

Η ευελιξία είναι η λέξη που καθορίζει την καμπάνια και την κολεξιόν της Bershka για τα Χριστούγεννα. Η Bershka παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία από αντίθετα κομμάτια, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, ωστόσο σε απόλυτη αρμονία για το τελικό αποτέλεσμα των διαφορετικών στυλ.

Η διάθεση είναι το θέμα της καμπάνιας, που περιγράφει ένα κορίτσι με ξεκάθαρες απόψεις, καθώς και μια επαναστατική πλευρά που μαλακώνει όταν το απαιτούν οι περιστάσεις. Με τη Bershka Crystallized, τελικά είναι δυνατόν να έχεις τα πάντα – χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις.

Το video της καμπάνιας παρουσιάζει το πώς η επαναστατική στάση μπορεί να απαλυνθεί και να αφήσει χώρο για την τυπικότητα. Δύο ετερώνυμα που έλκονται, βγάζοντας τα καλύτερα στοιχεία σε μια ευέλικτη και δυναμική γυναίκα. Η αίσθηση που διαφαίνεται σε κάθε κομμάτι είναι διαφορετική, όμως το σύνολο ταιριάζει σε ένα ενιαίο στυλ, όπως ακριβώς η γυναίκα της Bershka. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου