Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

H Sweete συμμετέχει στο Διαβητικό Χωριό 2013



Η Sweete, τo αγαπημένο σας επιτραπέζιο γλυκαντικό από το φυτόstevia, χωρίς θερμίδεςσυμμετέχει στο «Διαβητικό» Χωριό που πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά.
Μετά την Αθήνα και τον Πειραιά, φέτος σειρά έχει η Πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το Διαβητικό Χωριό θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Νοεμβρίου 2013 στoπλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη. Η Sweeteθα χαρίσει τη φυσική της γλύκα στη φετινή γιορτή σε ένα όμορφο σκηνικό υπό την επιμέλεια της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ. Πρόκειται για μια γιορτή που στο επίκεντρό της θα έχει διάφορες θεματικές γειτονιές με εκπαιδευτικό και διαδραστικόπεριεχόμενο, εκδηλώσεις, happenings, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνδέσεις.
Σας περιμένουμεσε ένα όμορφο γιορτινό σκηνικό στην Πλατεία Αριστοτέλους να ενημερωθείτε για θέματα σχετικά με τον διαβήτη, να διασκεδάσετε και να δοκιμάσετε καφέ και μικρές απολαύσεις με φυσική γλυκιά γεύση από τη Sweete!
HSweete είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν ή χρειάζεται να προσέχουν τη διατροφή τους και επιθυμούν να αντικαταστήσουν τη ζάχαρηκαι τα συνθετικά γλυκαντικά. Με εξαιρετική γεύση σε τρόφιμα και ροφήματαμπορεί να συμβάλλει στην διεύρυνση των διατροφικών επιλογών ατόμων πουχρειάζονται ένα διαιτολόγιο χωρίς θερμίδες.
ΗSweeteδιατίθεται στην ελληνική αγορά από τη φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥΑΕΒΕσε 2 συσκευασίες:σεφακελίσκους(sticks) 40X1,5gr. και σε μορφή κρυσταλλικής σκόνης των 150gr.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου