Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η adidas «τρέχει» και φέτος στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!


Η adidas, για περισσότερο από μια δεκαετία, συμμετέχει μαζί με χιλιάδες δρομείς και φίλους του Κλασικού Αθλητισμού στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της πόλης, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Επίσημος Χορηγός της Διοργάνωσης.
Οι εθελοντές, οι εργαζόμενοι και οι δρομείς θα πάρουν μέρος και αυτήν τη χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή του Κλασικού Αθλητισμού, φορώντας το συλλεκτικό τεχνικό t-shirt της διοργάνωσης, που δημιούργησε η adidas!
Το adidas booth στην Athens Classic Marathon Expo, που φέτος θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου, θα υποδέχεται από την Πέμπτη 7 έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου τους fans του running. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα επίσημα προϊόντα του Μαραθωνίου, καθώς και πρωτοποριακό running εξοπλισμό σε ρούχα και παπούτσια. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα κορυφαία running παπούτσια της adidas, Energy Boost, Adios Boost και Adistar Boost, που ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία Boost. Η τεχνολογία Boost αντικαθιστά το συμβατικό υλικό στις σόλες των παπουτσιών, προσφέροντας μέγιστη επιστροφή ενέργειας, απόλυτη απορρόφηση κραδασμών και εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες.
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου, το adidas Marathon Camp θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί δρομείς και επισκέπτες στο χώρο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. Το resting area του adidas Marathon Camp θα λειτουργεί για τη χαλάρωση των δρομέων μετά τον αγώνα, ενώ στο χώρο αποκατάστασης και μασάζ, εξειδικευμένοι φυσιοθεραπευτές θα φροντίσου ν τους δρομείς για την απαραίτητη και ταχύτερη αποθεραπεία. Τέλος, οι επισκέπτες του adidas Marathon Camp θα μπορούν να προμηθευτούν το επίσημο υλικό της διοργάνωσης, καθώς και running εξοπλισμό adidas.
Η adidas running team δηλώνει και πάλι παρούσα στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας για τη μεγάλη πρόκληση της κλασικής διαδρομής, ευελπιστώντας να επαναλάβει τις επιτυχίες των δύο προηγούμενων ετών. Η ομάδα που δημιουργήθηκε το 2010 και κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των ομαδικών συμμετοχών στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις, αποτελείται από 250 μέλη που προπονούνται σκληρά καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, υπό τη καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων, Γιώργου Δούση.
Ζήστε με την adidas την κορυφαία running εμπειρία της χρονιάς, στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο @adidasgr στο twitter.Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου