Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Green Yoga, η νέα αγαπημένη συνήθεια των επώνυμων!



Το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από τον καφέ Nescafé Green Blend & τα γυμναστήρια Planet & Gym Tonic έχει ήδη κατακτήσει τους επώνυμους!

 Το φθινόπωρο έχει «πράσινο» χρώμα και για τους επώνυμους φέτος οι οποίοι έσπευσαν να ανακαλύψουν τη φυσική τους πλευρά παρέα με τον καφέ Nescafé Green Blend.

Ο καφές Nescafé Green Blend συνεργάζεται με τα γυμναστήρια Planet & Gym Tonic και βάζει την υπογραφή του στο νέο μάθημα της Green Yoga, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς φίλους. Ανάμεσα τους είναι και η λαμπερή ερμηνεύτρια Θωμαή Απέργη η οποία ανανεωμένη & ξεκούραστη έκανε ένα μικρό διάλειμμα από το βαρύ της πρόγραμμα, δοκιμάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της Green Yoga, η οποία γίνεται αποκλειστικά στα γυμναστήρια Planet & GymTonic Γλυφάδας.

Η Θωμαή επισκέφθηκε το Gym Tonic Γλυφάδας και, αφού απόλαυσε μια ζεστή κούπα καφέ Nescafé Green Blend, πήρε την απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να παρακολουθήσει το 40λεπτο πρόγραμμα της Green Yoga, υπό τις οδηγίες της Νίκης Πετρουλάκη.



Η Νίκη Πετρουλάκη μαζί με την ομάδα των ειδικών των γυμναστηρίων Planet & Gym Tonic, εμπνεύστηκαν από τον πράσινο καφέ και δημιούργησαν ένα ειδικό πρόγραμμα που αποπνέει φυσικότητα και συμβάλλει ακόμα περισσότερο στον ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου