Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Accessorize: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015

Η νέα συλλογή Accessorize AW2015 παρουσιάζεται μέσα από μια νέα, πρωτοποριακή καμπάνια που συνδυάζει τη φωτογράφιση μόδας με την έντονη εικονογράφηση.
Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο γνωστός φωτογράφος Cuneyt Akeroglu – που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Vogue Paris, το W Magazine και το iD - και την εικονογράφηση δημιούργησε ο εικαστικός καλλιτέχνης Olaf Hajek. Η νέα καμπάνια σηματοδοτεί μια συναρπαστική αλλαγή του brand προς μια πιο conceptual κατεύθυνση, όπου η πραγματικότητα αναμειγνύεται με τη φαντασία. Οι εικόνες της καμπάνιας επικεντρώνονται σε πέντε διαφορετικά θέματα για την προσεχή σεζόν, με πρωταγωνίστριες τα μοντέλα Marykova και Stephanie Hall.












Λίγα λόγια για τη συλλογή και τις θεματικές σειρές της:

Η πρώτη θεματική, η θηλυκή σειρά Rose Collection απεικονίζεται με φόντο μεγάλα παστέλ ροζ λουλούδια με πορφυρές αντιθέσεις στο φύλλωμα. Tα μοντέλα πλαισιώνονται από μια αισθητική της δεκαετίας του 70, με πολλά μενταγιόν, φουλάρια με prints στο λαιμό και υπέροχες τσάντες.

Η σειρά Bridgitte ακολουθεί και αυτή την 70s αισθητική, με βαθύ, φθινοπωρινό κόκκινο φόντο, άγριες παπαρούνες, βυσσινί φύλλα και πεταλούδες. Τα μοντέλα αναδεικνύουν τα εντυπωσιακά χρυσά μενταγιόν και τις ρετρό τσάντες.

Καθώς προχωράμε στο φθινόπωρο, παρουσιάζεται η σειρά Olivia – η τέχνη του Hajek  σκουραίνει τα μοτίβα, με μια παλέτα των πιο σκούρων αποχρώσεων του μπλε και μια ανθισμένη μουριά με έντονο πράσινο φύλλωμα, που αναδεικνύουν τις όμορφες τσάντες Accessorize.

Το σκηνικό αλλάζει με τη σειρά Sienna, όπου τα λουλούδια σε κοκκινωπές και μπορντό αποχρώσεις περιβάλλουν περίτεχνα τα χειμερινά αξεσουάρ των μοντέλων. Η συλλογή εμπλουτίζεται με ζεστά
woolies, με υπερμεγέθη καπέλα με pompom και τις χαρακτηριστικές παντόφλες- μπότες με επένδυση από οικολογική γούνα.


Η καμπάνια κορυφώνεται τα Χριστούγεννα, με τη σειρά Firefly. Ένα μαγικό σύμπλεγμα χρυσών και μοβ εμπριμέ, συνδυασμένα με τουρκουάζ έντομα, λιβελλούλες και φτερά παγονιού. Σατέν κολάρα, έντονα στολισμένες τσάντες και encrusted βραχιόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου