Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Tips & tricks που αφορούν τα Superprimer Face Primer της Clinique






Η Κερασία, η Professional makeup Artist της Clinique στην Ελλάδα μοιράζεται μαζί μας κάποια tips & tricks που αφορούν τα Superprimer Face Primer της Clinique.



Πως μπορώ να αποφασίσω ποιο Superprimer είναι κατάλληλο για μένα;
Εξαρτάται από τη δερματολογική ανάγκη που μπορεί να έχετε, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ένα Superprimer που απευθύνεται ειδικά στις δικές σας ανάγκες, είτε αυτό είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα ή οι δυσχρωμίες. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του universal primer, το οποίο είναι κατάλληλο για γυναίκες που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ανησυχία, αλλά θέλουν να προετοιμάσουν την επιδερμίδα τους για να εφαρμόσουν αποτελεσματικά το makeup.

Σε τι διαφέρει το Superprimer της Clinique από τα άλλα foundation primers;
Η Clinique είναι γνωστή για την πλούσια γκάμα makeup που διαθέτει, ήταν λογικό να σας παρουσιάσουμε και τα primers που ενισχύουν τα οφέλη του makeup. Η σειρά Superprimers θα επιτρέψει στην επιδερμίδα σας να δείχνει περισσότερο άψογη από ότι αν φορούσατε το makeup μόνο του.
Το Superprimer της Clinique δεν είναι σαν τα κλασικά makeup primers, είναι κάτι πολύ παραπάνω. Πέρα του ότι προετοιμάζουν την επιδερμίδα, προτού να εφαρμοστεί το makeup και βελτιώνουν το αποτέλεσμα, τα Superprimers αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ανησυχίες όπως είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα, οι δυσχρωμίες και η ωχρότητα.

Γιατί ένα primer είναι τόσο σημαντικό για να επιτύχεις το τέλειο αποτέλεσμα;
Τα face primers είναι σημαντικά γιατί βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει μια ομαλή (ή λεία) επιφάνεια, στην οποία μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί το makeup. Ξεκινώντας με μια ομαλή (ή λεία) επιφάνεια και συνεχίζοντας με το makeup, μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Μπορεί το Superprimer να φορεθεί μόνο του;
Ναι! Το Superprimer μπορεί να φορεθεί μόνο του. Δημιουργεί μια απαλή επιδερμίδα, διορθώνει το χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και ρυθμίζει τη λιπαρότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για να έχετε όμως τα μέγιστα αποτελέσματα, το Superprimer πρέπει να φορεθεί σε συνδυασμό με το κατάλληλο makeup.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου