Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Επιχείρηση φθινόπωρο!










Η Bershka λανσάρει τη δεύτερη σειρά Start Moving για τους λάτρεις των σπορ στην πόλη τεχνικά υφάσματα, τόνοι του βύσσινου και floral τυπώματα παίζουν στην Α’ κατηγορία των σπορ και casual ρούχων.
Μετά την επιτυχία της πρώτης σειράς σπορ ρούχων για το καλοκαίρι 2013, η αλυσίδα λανσάρει τη δεύτερη κολεξιόν Start Moving για το φθινόπωρο/χειμώνα 2013-14, με μια χρωματική παλέτα που συνδυάζει τους βασικούς τόνους του κοραλί και του βυσσινί με αποχρώσεις του ροδάκινου. Αυτή η κολεξιόν αποδεικνύει ότι τα σπορ και η μόδα ταιριάζουν απόλυτα. Οι γραμμές και το κόψιμο των ρούχων χαρακτηρίζονται από τεχνικά στοιχεία, όπως τα “στεγνά - be dry” υφάσματα και οι μονωμένες τσέπες, έχουν μεταλλικές λεπτομέρειες και διάτρητα υλικά για καλύτερη κίνηση του αέρα. Τα έντονα floral είναι οι σταρ του show! Τα digital τυπώματα δημιουργούν οπτικά εφέ στα ρούχα. Βασικό κομμάτι της κολεξιόν είναι το εξαιρετικά ελαφρύ τζάκετ που μεταφέρεται εύκολα και τυλίγεται σε μια μικρή τσάντα.

Πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών, η κολεξιόν συμπληρώνεται με ρούχα εμπνευσμένα από τη μόδα του δρόμου, όπως τα T-shirts και τα sweatshirts που φοριούνται τόσο για άσκηση όσο και στην πόλη.

Η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ καλύπτει τις ανάγκες κάθε λάτρη των σπορ. Η μεγάλη τσάντα τύπου bowling έχει πολύ χώρο για κάθετί που χρειάζεται για το γυμναστήριο, καθώς και μια πετσέτα και φυσικά ένα δερμάτινο κασκέτο στο βασικό χρώμα της κολεξιόν, το βυσσινί. Στα παπούτσια προτείνονται τα vintage αθλητικά για τρέξιμο, από σουέντ, στα βασικά χρώματα της κολεξιόν. Με έμπνευση από τη μόδα του δρόμου, η Bershka προτείνει ακόμα το φουτουριστικό wedge “sneaker”.
Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο σε όλα τα καταστήματα και online.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου