Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Εκπτώσεις έως και 60% τον Ιούλιο





10 Ιουλίου 2013- Με έκπτωση έως και 60% προσφέρει η Μαρινόπουλος Α.Ε. μια μεγάλη ποικιλία ειδών τροφίμων και άλλων προϊόντων, για το διάστημα 10 έως 27 Ιουλίου, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση της να στηρίζει τους Έλληνες καταναλωτές.

Συνεχίζοντας και αυτό το μήνα τις προσφορές και τις μειώσεις τιμών, η Μαρινόπουλος δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές που θα επισκεφθούν τα καταστήματά της να κάνουν τις καθημερινές αγορές τους πιο οικονομικά.

Προϊόντα διατροφής, όπως τυριά, αλλαντικά και φρέσκο κρέας, καθώς και προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρικών μικροσυσκευών και είδη οικιακού εξοπλισμού, προσφέρονται με έκπτωση έως και 60%.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. επενδύοντας στις μειώσεις τιμών, που αποτελούν βασικό πυλώνα της στρατηγικής της εταιρίας, υλοποιεί ενέργειες που δίνουν ουσιαστικές λύσεις στους καταναλωτές. Η εταιρία δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει  προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, στηρίζοντας έμπρακτα τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου