Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Fall In Love

With lip-smacking colour


Σας παρουσιάζουμε τα Νέα Colour Crush Lipstick
Ερωτευτείτε τα νέα μοναδικά Colour Crush™ Lipstick, τη νέα μας εξαιρετικά ενυδατική κολεξιόν lipstick με τις καλύτερης ποιότητας θρυμματισμένες χρωστικές. Από κόκκινες αποχρώσεις για το κόκκινο χαλί έως παιχνιδιάρικες ροζ και φυσικές, κάθε ένα από τα μοντέρνα lip colours είναι 100% χωρίς βαναυσότητα σε ζώα, 100% κατάλληλα για χορτοφάγους και με 100% υπέροχο αποτέλεσμα.

Ακατα μάχητα Lip Colour
Η νέα μας κολεξιόν Colour Crush™ Lipstick είναι μία μοντέρνα παλέτα με 24 εκθαμβωτικά ζωηρές αποχρώσεις lipstick, που η κάθε μία προσφέρει μοναδικό αποτέλεσμα. Η κολεξιόν αποτελείται από τρεις οικογένειες αποχρώσεων: τις λαμπερές κόκκινες, τις εξαιρετικά γλυκιές ροζ και τις εκλεπτυσμένες φυσικές, σε μία μίξη αγνής απόχρωσης και διακριτικά λαμπερού τελειώματος. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σας, ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε μοναδικά χείλη...




Τρεις Οικογένειες Αποχρώσεων
Με τόσες πολλές αποχρώσεις να επιλέξετε, μπορείτε να έχετε διαφορετικό look κάθε μέρα! Εμείς λατρεύουμε την κόκκινη έντονη απόχρωση του Red Siren 101, μία τολμηρή και υπέροχη απόχρωση με μία πινελιά από Hollywood glamour. Οι ροζ και βιολετί αποχρώσεις μας αξίζουν χειροκρότημα! Δοκιμάστε τη Red Hot Raspberry 201 για έντονο φούξια και απίστευτο αποτέλεσμα. Για καθημερινή
κομψότητα, επιλέξτε μία ντελικάτη μπεζ απόχρωση. Ένα από τα αγαπημένα μας είναι το Coral Kiss 315, σε λαμπερή ροδακινί απόχρωση. Διαθέτουν εξαιρετικά προσιτή τιμή και εσείς δεν θα αφήσετε καμία απόχρωση να σας ξεφύγει!




































Crush On You

Η δική μας Colour Crush™ Lipstick collection συνδυάζει τις πλέον έντονες και μοναδικές αποχρώσεις με πολυτελή και αισθησιακή ενυδάτωση. Το μυστικό μας; Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο για να προμηθευτούμε υψηλής ποιότητας χρωστικές, τις οποίες θρυμματίσαμε και στη συνέχεια
αναμίξαμε με μία σταγόνα από θρεπτικό έλαιο σπόρων κερασιού και τέλος προσθέσαμε το καλύτερο και μεταξένιο έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.
Το αποτέλεσμα είναι ζωηρή και μοναδική απόχρωση που γλιστρά επάνω στα χείλη και είναι υπέροχη. Επιπλέον, κάθε lipstick διαθέτει ντελικάτο άρωμα ρόδου. Θεϊκό!

The Heart Inside
Η δική μας Colour Crush™ Lipstick κολεξιόν διαθέτει τα οφέλη από το έλαιο marula από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Αυτό προέρχεται από τους ώριμους καρπούς του ιερού δένδρου marula. Εμείς το προμηθευόμαστε από τον Eudafano Women’s Co-Operative, ο οποίος βοηθά 1750 γυναίκες να κερδίσουν ένα δίκαιο εισόδημα. Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αναφέρουν ότι τα οφέλη προχωρούν ένα βήμα πέρα από τα χρήματα. Τους προσφέρει μία αίσθηση ανεξαρτησίας, δεξιότητες στη διαχείριση της επιχείρησής τους και αυτοπεποίθηση.

Η Colour Crush™ Lipstick collection αντικαθιστά την Colourglide™. Μην ανησυχείτε όμως! Με 24
αποχρώσεις από τρεις χρωματικές οικογένειες, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για εσάς Colour
Crush™ Lipstick!






ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου