Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

H νέα αντιηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE



H APIVITA παρουσιάζει τη νέα αντιηλιακή σειρά APIVITA SUNCARE, με τη μοναδική καινοτομία της APIVITA, την πατέντα της πρόπολης (αριθμός πατέντας 1007520) για προστασία από τη φωτογήρανση.
Τα νέα αντιηλιακά APIVITA SUNCARE εξασφαλίζουν άριστη προστασία από τη UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων, ενώ παράλληλα ο δείκτης SPF παραμένει σταθερός σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Επιπλέον περιέχουν δραστικό εκχύλισμα θαλάσσιας λεβάντας, που ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας στην ηλιακή ακτινοβολία. Παρέχουν ενισχυμένη ενυδάτωση, έχουν ανθεκτικότητα στο νερό και υφές που απλώνονται εύκολα και δεν κολλάνε .Περιέχουν 14 φυτικά εκχυλίσματα και οι φυσικές τους συνθέσεις αγγίζουν το 77%-100%.
H σειρά SUNCARE περιλαμβάνει 6 προϊόντα για το πρόσωπο με δείκτες προστασίας SPF 50+, SPF50 και SPF 30, 3 γαλακτώματα προσώπου και σώματος (SPF 50, 30, 20), 1 λάδι σώματος SPF 15, 1 πιστοποιημένο eco προϊόν ιδανικό για βρέφη και παιδιά με 100% φυσική σύνθεση και SPF 30, 1 γαλάκτωμα για το πρόσωπο και το σώμα ειδικά για παιδιά με SPF50 και 1 προϊόν για μετά τον ήλιο.
Όλα τα προϊόντα της σειράς APIVITA SUNCARE δεν περιέχουν: parabens, silicones, propylen glycol, mineral oils, ethanolamines, phtalates

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου