Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τα Νέα Είναι “Δραματικά”…



Σας παρουσιάζουμε τη ΝΕΑ Dramatically Different Moisturizing Lotion





Τα νέα είναι “δραματικά”.
Η  πρώτη κρέμα ενυδάτωσης που έχει δημιουργηθεί από δερματολόγους και η #1 σε πωλήσεις στην Αμερική αποτελεί είδηση και πάλι. Αυτό το συμβολικό προϊόν έχει εξελιχθεί από τους δερματολόγους μας, με σκοπό να προσφέρει ακόμα πιο εξαιρετικά και δραματικά διαφορετικά αποτελέσματα…
·         Βελτιώνει κατά  54% την αντοχή της υδρολιπιδικής ασπίδας μέσα σε 8 εβδομάδες χωρίς να αλλάζει η διάσημη βελούδινη υφή του προϊόντος.
·         Διπλασιάζει τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας άνετη και ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη την ημέρα χωρίς να περιέχει ούτε μία σταγόνα επιπλέον λιπαρά συστατικά.

Γιατί αυτό έχει σημασία;
Από κοινού, αυτές οι δυο βελτιώσεις στη σύνθεση του προϊόντος βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρείται υγιής και να αντιστέκεται καλύτερα στις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Το εύλογο ερώτημα.
Γιατί να αλλάξει κανείς ένα προϊόν που εκατομμύρια ανθρώπων το αγαπούν και το στηρίζουν καθημερινά ως μέρος του διάσημου Συστήματος Περιποίησης 3-Step της Clinique; Η Janet Pardo, η Senior Vice President του Global Product Development της Clinique, δηλώνει ότι «Ο κόσμος έχει αλλάξει. Έχει αλλάξει και η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην περιποίηση της επιδερμίδας. Έτσι πρέπει να αλλάξουμε και εμείς.». Η Clinique ερευνά συνεχώς για νέα υλικά και νέες τεχνολογίες προκειμένου να βελτιώσει τα προϊόντα της και να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της θα λαμβάνουν τα μέγιστα οφέλη. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η επιδερμίδα σας χρειάζεται περισσότερη βοήθεια.

Οι επιστήμονες της Clinique συνεργάζονται στενά με τους δερματολόγους Dr. David and Dr. Catherine Orentreich, γιος και κόρη του διάσημου δερματολόγου Dr. Norman Orentreich, ο οποίος σε συνεργασία με την εκδότρια περιοδικού Carol Phillips και την οικογένεια Lauder, δημιούργησαν την Clinique το 1968.

Οι δερματολόγοι Dr. David και Dr. Catherine Orentreich συνέχισαν το Orentreich Medical Group, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο κτίριο στην Fifth Avenue όπου ξεκίνησε ο πατέρας τους. Η Pardo δηλώνει ότι «Οι Orentreich βλέπουν ασθενείς από όλες τις εθνικότητες, όλες τις ανησυχίες δέρματος, όλους τους τύπους δέρματος και όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο. Οι ασθενείς που έρχονται, τους απασχολούν διάφορα όπως η ερυθρότητα, η φαγούρα, το κάψιμο, τα σπυράκια, η ξηρότητα, η θαμπάδα… με απλά λόγια, έχουν μη υγιή επιδερμίδα. Οι δερματολόγοι αποδίδουν τα συμπτώματα αυτά σε ένα πράγμα: στην αποδυναμωμένη ασπίδα της επιδερμίδας.».

Υπάρχει ένας αριθμός επιρροών που μπορεί να συμβάλλουν  στην ευαισθησία της επιδερμίδας, κάποιοι από αυτούς είναι οι επιθετικοί παράγοντες του περιβάλλοντος, οι κλιματικές αλλαγές, τα ταξίδια, η έλλειψη ύπνου, η μη υγιεινή διατροφή και το στρες της καθημερινής ζωής. Όλοι αυτοί οι παράγοντες βάζουν από ένα λιθαράκι στην επιδερμίδα μας. Ως ηγέτης στην περιποίηση δερματολογικών ανησυχιών, η Clinique ένιωσε την υποχρέωση να εξελίξει την αγαπημένη Dramatically Different Moisturizing Lotion, ενώ διατηρεί όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να την αγαπήσουν.



6.5 Χρόνια, Άξιζε να περιμένουμε.
Χρειάστηκαν 3 διατυπώσεις δερματολόγων, 53 ερευνητές και 100 δοκιμές για να δημιουργηθεί η Dramatically Different Moisturizing Lotion+ όπως πρέπει. Η ομάδα Ανάπτυξης Προϊόντος της Clinique δούλεψε σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση των δερματολόγων της Clinique επανεξέτασαν τα νέα συστατικά και διεξήγαγαν σχολαστικές δοκιμές προτού να εγκριθεί «το σωστό». Η νέα σύνθεση υποβλήθηκε σε πολλές δοκιμές μέχρις ότου να καταλήξουν. Η Dramatically Different Moisturizing Lotion έχει βοηθήσει τις γυναίκες να αποκτήσουν την τέλεια επιδερμίδα εδώ και 45 χρόνια, οπότε ήταν πολύ σημαντικό να ρωτήσουμε τις πιστές πελάτισσες ανά τον κόσμο να μοιραστούν τις σκέψεις τους μαζί μας για τη νέα σύνθεση, βέβαια δεν σταματήσαμε εκεί. Περισσότερες από 1.600 γυναίκες, από διαφορετικές εθνικότητες, από τις 5 Ηπείρους, μεταξύ αυτών πελάτισσες που κάποτε αγόραζαν το προϊόν, υπάρχουσες και νέες πελάτισσες συμμετείχαν και η ΝΕΑ Dramatically Different Moisturizing Lotion+ έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές από όλους. Η επιδερμίδα ήταν λεία, απαλή και παρέμενε σταθερά άνετα και ενυδατωμένη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πως λειτουργεί.
Προκειμένου να επιτευχθεί η διπλή αποστολή- να ενδυναμώσει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας και να ενισχύσει την υγρασία, η Clinique συνδύασε την τεχνολογία της νέας σύνθεσης με συστατικά που θεωρούνται δερματολογική κληρονομιά, χαρακτηριστικά για την αποτελεσματικότητα και την άνεση που προσφέρουν. Όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά η  Dramatically Different Moisturizing Lotion, ο Dr. Norman Orentreich επέμεινε στη χρήση συστατικών που λειτουργούν άριστα με το δέρμα. Σήμερα, ο Dr. David and Dr. Catherine Orentreich συνεχίζουν να χρησιμοποιούν συστατικά, με τα οποία η επιδερμίδα είναι εξοικειωμένη, αποτελεσματικά και έχουν μικρότερη πιθανότητα να προκαλέσουν ερεθισμό.



Η Ασπίδα της επιδερμίδας:
·         Ένα σύμπλεγμα από σπόρους ηλίανθου, εκχυλίσματα κριθαριού και αγγουριού τα οποία βοηθούν στην ενίσχυση της ασπίδας της επιδερμίδας, προσδίδοντας ελαστικότητα και αντοχή στους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος.

Τα νέα ενυδατικά συστατικά:
·         Το Υαλουρονικό Οξύ έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στο να βοηθά την επιδερμίδα να συγκρατεί την ενυδάτωση και να βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας.
·         Η Γλυκερίνη είναι ένα γνωστό υγραντικό συστατικό που προσελκύει υγρασία στην επιδερμίδα. Θεωρείται σημαντικό υγροσκοπικό στοιχείο το οποίο  και απορροφά την υγρασία από το περιβάλλον.
·         Η Ουρία είναι ένα φυσικό συστατικό της επιδερμίδας και συμπεριλαμβάνεται στους παράγοντες φυσικής υδάτωσης της επιδερμίδας (NMF).  Οι παράγοντες φυσικής υδάτωσης μιμούνται πιστά τη λειτουργία της υγιούς επιδερμίδας.

 «Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την καλύτερη ενυδατική κρέμα στον κόσμο, αλλά αν η υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας δεν είναι άθικτη – τότε το νερό εξατμίζεται, χάνεται.» δηλώνει η Pardo. «Οι δυο λειτουργίες, η ενυδάτωση και η ενίσχυση της ασπίδας, πάνε μαζί.»

Με βελτιωμένη τεχνολογία ενυδάτωσης και νέα οφέλη στην ενίσχυση της ασπίδας, η νέα σύνθεση είναι όντως Dramatically Different. Έτσι εξακολουθεί να έχει την ίδια απόχρωση κίτρινου χρώματος και την ίδια μεταξένια υφή και την ίδια γρήγορη απορρόφηση, όπως η  Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Η επιδερμίδα αισθάνεται περισσότερο απαλή και άνετη. Έχει υγιή όψη. Και δείχνει νεότερη για περισσότερο. Ένα νέο μέλλον για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Λεπτομέρειες:
Η Dramatically Different Moisturizing Lotion+ θα είναι διαθέσιμη στους πάγκους της Clinique μέσα Ιούλιου του 2013 και στο www.clinique.gr με προτ.ΛΤ 24,90€ (50ml) και 49,90€ (125ml)

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου