Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

All you need is Fashion



Summer 2013













































































Το καλοκαίρι στα Alexi Andriotti ξεκίνησε με χρώμα, πλούσια μοτίβα και ανεβασμένη διάθεση. Ό, τι χρειαζόμαστε βρίσκεται ήδη εδώ!

Colorful affair
Ρομαντικά παστέλ ή εκρηκτικά νέον χρώματα: η φετινή μόδα προστάζει χρωματικούς συνδυασμούς αλλά μας επιτρέπει να επιλέξουμε στυλ και διάθεση. Πείτε ναι λοιπόν στο χρώμα και ανακαλύψτε στην νέα συλλογή Alexi Andriotti όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε το it girl του καλοκαιριού.  

Viva Mexico
Πολύχρωμα μοτίβα, έντονα huge αξεσουάρ, τεράστια βραχιόλια, πληθωρικά κολιέ και σκουλαρίκια που στολίζουν τον λαιμό. Η φετινή σεζόν θυμίζει λατινοαμερικάνα τσιγγάνα και μας προκαλεί να ακολουθήσουμε τον τρελό χορό των trends. Εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα και ακολουθήστε, χωρίς δεύτερη σκέψη τον ρυθμό.

Always glam
Μέταλλο, ασήμι και χρυσός συνθέτουν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της σεζόν. Κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές στο χρόνο κι έτσι κι εφέτος δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα τα εντυπωσιακά μεταλλικά αξεσουάρ.

Splish Splash
Το happy hour της παραλίας ακλουθεί τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν. Μεγάλα καπέλα, έντονα χρώματα και funky διάθεση. Γι αυτό και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τις μεγάλες ψάθινες τσάντες, τα πλατύγυρα χρωματιστά καπέλα, τα υπέροχα εμπριμέ παρεο και φυσικά τα αγαπημένα μας flip flops.

Στα Alexi Andriotti θα βρείτε για μια ακόμη σεζόν όλα όσα σας είναι απαραίτητα για ένα super fashion Summer!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου