Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Marks & Spencer: H νέα συλλογή Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013


Γλυκιά νοσταλγία, αέρινο μυστήριο, «άγρια γοητεία», διαχρονική κομψότητα και κλασικά καρό έρχονται να ανατρέψουν το χειμερινό σας στυλ

Μια ακόμα εντυπωσιακή κολεξιόν ετοιμάζουν τα Marks & Spencer για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013! Εξαιρετική ποιότητα, σικάτο design, στυλ που αποπνέει αυτοπεποίθηση & καινοτόμα υλικά θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς των Marks & Spencer!

Η γλυκιά νοσταλγία και το αέρινο μυστήριο σε συνδυασμό με την «άγρια γοητεία» που κρύβει κάθε γυναίκα, είναι οι βασικές πηγές έμπνευσης της νέας κολεξιόν των Marks & Spencer για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2013. Αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα ως απαραίτητο συστατικό μιας all day εμφάνισης, γεμάτης αυτοπεποίθηση, η νέα συλλογή θα κρύβει πέντε στυλ που θα κυριαρχήσουν στις τάσεις του χειμώνα.

Η κομψότητα που αποπνέει η ρετρό γοητεία, το glamour μιας Femme Fatale, το ανδρόγυνο στυλ, η μίνιμαλ αισθητική & ο λιτός σχεδιασμός, αλλά και ιδιαίτερα patterns με γεωμετρικά σχέδια, prints και ζεστά καρό θα συναντηθούν και θα φέρουν μια φρέσκια αίσθηση στο φετινό χειμερινό ντύσιμο.
Μια νέα σεζόν γεμάτη στυλ έρχεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου