Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Γνωρίστε τον καλύτερο φίλο του foundation

Νέα Clinique Superprimer Face Primers


Βάζοντας τα θεμέλια
Οι γυναίκες αγαπούν τα makeup της Clinique όχι μόνο για την πλούσια γκάμα αποχρώσεων που διαθέτουν - τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρωματικών τόνων για κάθε επιδερμίδα – αλλά και γιατί είναι εξειδικευμένα να απευθύνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας, προσπαθώντας με τα θεραπευτικά τους οφέλη να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας άψογης εμφάνισης της επιδερμίδας. Όμως, λόγω της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια και  των σύγχρονων απαιτήσεων, οι γυναίκες επιθυμούν μια ακόμα πιο τελειοποιημένη εμφάνιση. Η Clinique ως ηγέτης στο makeup, παρουσιάζει τα Superprimers, μια σειρά από απαλής υφής face primers, τα οποία δημιουργούν μια απαλή, τελειοποιημένη επιδερμίδα έτοιμη να δεχτεί το makeup.

Ο τέλειος συνεργάτης του κάθε makeup, το  Superprimer της Clinique, προετοιμάζει την επιδερμίδα ώστε το makeup να δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα. Η μη λιπαρή σύνθεση του απαλύνει και βελτιώνει την επιδερμίδα για να εφαρμοστεί καλύτερα και περισσότερο αποτελεσματικά το makeup.

Διατίθεται σε 1 universal απόχρωση και άλλες 3 με χρώμα που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες ανάγκες. Τα νέα Superprimers απαλύνουν ορατά και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας, με τα πολυμερή συστατικά σιλικόνης που διαθέτουν και τα οποία τελειοποιούν άμεσα τους πόρους, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.


Το Superprimer Universal Face Primer είναι σύνθεση με ουδέτερη απόχρωση  η οποία απαλύνει άμεσα την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα τέλειο καμβά για να εφαρμοστεί το makeup, είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ανησυχία.
Για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες ανησυχίες, τα Superprimers διατίθενται σε 3 αποχρώσεις, που διορθώνουν το χρώμα της επιδερμίδας και αφήνουν ένα διάφανο αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή τους. Η κάθε μια απόχρωση έχει σχεδιαστεί ειδικά, με βάση τη θεωρία των χρωμάτων, προκειμένου να εξουδετερώσει την οποιαδήποτε χρωματική διαφορά στην επιδερμίδα και να προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, αλλά και να βοηθήσει το makeup να έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα.

1.    Διορθώνει την ερυθρότητα: Primer με κίτρινο χρώμα, που διορθώνει την ερυθρότητα της επιδερμίδας, προσφέρει ουδέτερη βάση.
2.    Διορθώνει τη θαμπάδα: Primer με ροζ χρώμα, που διορθώνει τη θαμπή όψη της επιδερμίδας, προσφέρει μια δροσερή και λαμπερή βάση.
3.    Διορθώνει το χρωματικό τόνο: Primer με ροδακινί χρώμα, προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα, καλύπτει τις σκούρες κηλίδες, τα σημάδια από τα σπυράκια και της περιοχές που έχουν ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, προσφέρει ομοιόμορφη χρωματική βάση.

Λεπτομέρειες:
Τα Superprimers έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώνουν οποιοδήποτε makeup  της Clinique είτε αυτό είναι σε υγρή είτε σε κρεμώδη υφή, είτε είναι πούδρα. Το Superprimer Universal Face Primer προσφέρει άμεσα μια απαλή επιδερμίδα και είναι κατάλληλη για τους τύπους επιδερμίδας 2,3 και 4. Οι άλλες αποχρώσεις Superprimer προσφέρουν μια απαλή επιδερμίδα με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και είναι κατάλληλες για όλους του τύπους επιδερμίδας. Εφαρμόστε τα μετά από το Σύστημα Περιποίησης 3-Step που ακολουθείτε και μετά από κάθε προϊόν περιποίησης Clinique.



Θα είναι διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique από τον Σεπτέμβριο του 2013
Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 28,50€
Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου