Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Η Swarovski παρουσιάζει το νέο «must» κόσμημα, το βραχιόλι «Stardust»

Φως, λάμψη και διακριτική γοητεία: τα βασικά χαρακτηριστικά του άμεσα αναγνωρίσιμου ιδιαίτερου στυλ της Swarovski. Κάθε σεζόν, αυτές οι ιδιότητες επαναπροσδιορίζονται ώστε να δημιουργηθούν υπέροχα κομμάτια σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.
Εκτός από μοντέρνα σχέδια, προσφέρονται επίσης δημιουργίες που επιτρέπουν πολλούς συνδυασμούς και φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ, ανεξάρτητα από το στυλ και την εμφάνιση κάθε γυναίκας.
Το νέο βραχιόλι «Stardust» αποτελεί ιδανικό παράδειγμα, με όλα τα γνωρίσματα ενός must-have κομματιού. Δεν είναι μόνο οι καθαρές, απλές γραμμές του που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το «Stardust» είναι ένα ελαφρύ, εύκαμπτο βραχιόλι που μοιάζει να προκαλεί μια έκρηξη αναρίθμητων λάμψεων. Ποιο είναι το μυστικό αυτής της απαράμιλλης λάμψης; Ένα ημιδιαφανές δίχτυ, γεμάτο με ελεύθερα κινούμενα κρύσταλλα. «Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σε δύο μήκη –μονό ή διπλό– το “Stardust” και έτσι μπορεί να φορεθεί με ευφάνταστους συνδυασμούς ή μόνο του για κομψές, μινιμαλιστικές εμφανίσεις» εξηγεί η Nathalie Colin, Διευθύντρια Δημιουργικού της επωνυμίας. Για το τοπ-μόντελ Miranda Kerr, τη μούσα της εκστρατείας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015, «τα βραχιόλια “Stardust” είναι τόσο χαριτωμένα, επειδή μπορείς να συνδυάσεις διάφορα χρώματα ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση. Πραγματικά, χαρίζουν στη στιγμή μια μοντέρνα πινελιά σε οποιαδήποτε εμφάνιση». Για την καμπάνια της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/2015, η Miranda φορά βραχιόλια «Stardust» σε διάφορους συνδυασμούς αποχρώσεων και μήκους.
Ιδανική απεικόνιση της πολυδιάστατης γοητείας, κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει και να συνδυάσει πολλά βραχιόλια «Stardust», με όποιον τρόπο της αρέσει. Είτε σε μεμονωμένα έντονα χρώματα, αποχρώσεις που δημιουργούν αντίθεση ή μονοχρωμίες είτε σε απαλά παστέλ ή μια μυστηριώδη παλέτα του γκρι και του μαύρου, το νέο «must» κόσμημα προσθέτει την ιδανική τελευταία πινελιά σε οποιοδήποτε στυλ, από σπορ σύνολα μέχρι επίσημες εμφανίσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου