Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κλείστε το μάτι στον χρόνο με… άψογη επιδερμίδα!


Η ARTISTRY παρουσιάζει το Intensive SkincareAdvanced Skin Refinisher   για εντατική περιποίηση της επιδερμίδας σας


 Είναι γνωστό πως οι πόροι που έχουμε στην επιδερμίδα μας τη βοηθούν να ενυδατώνεται σωστά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με το πέρασμα, όμως, των χρόνων συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα και ρύποι, η ανανέωση της επιδερμίδας επιβραδύνεται, τα τοιχώματα των πόρων αποδυναμώνονται, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο εμφανείς, το πρόσωπό μας να φαίνεται θαμπό και νωθρό και να χάνεται η νεανικότητά του.

Πολλοί ειδικοί της γυναικείας ομορφιάς υποστηρίζουν πως η αντιμετώπιση των διευρυμένων πόρων και η λεία επιδερμίδα είναι αδύνατο να επιτευχθούν.
 Η επωνυμία ARTISTRY™ της AMWAY έχει τη λύση στην αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος
με απλό και γρήγορο τρόπο!

Η αποκλειστική σύνθεση του ARTISTRY Advanced Skin Refinisher προσφέρει επαγγελματική περιποίηση από εσάς τις ίδιες από την άνεση του σπιτιού σας. Αναδομεί άμεσα τους πόρους, χαρίζοντας εκλεπτυσμένη και νεανική επιδερμίδα, αμέσως μετά από την 1η κιόλας εφαρμογή.
Η μοναδική του σύνθεση σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο έχει ώστε να επιδρά αποτελεσματικά στα 5 βασικά επίπεδα που ευθύνονται για την υφή της επιδερμίδας και την εμφάνιση των πόρων.

1.    Συμπυκνωμένο μείγμα συστατικών οπτικής διάχυσης: Χαρίζουν ματ και απαλή επιδερμίδα.
2.    Εκχύλισμα βρώμης και φυσικών ενυδατικών σακχάρων: Προσφέρουν βαθιά απολέπιση για την απομάκρυνση του σμήγματος από τους πόρους και ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων.
3.    Αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από σπόρους φακής: Σταματά την επίδραση των παραγόντων, που προκαλούν διεύρυνση των πόρων, στην επένδυση των τοιχωμάτων τους.
4.    Εκχύλισμα τσαγιού Java που βοηθά στην καταστολή της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος, μέχρι τον πυρήνα του πόρου.
5.    Εκχύλισμα φύλλων Star Fruit (φυτό Carambola) για την ενίσχυση της εξωτερικής περιοχής των πόρων, αποτρέποντας την χαλάρωσή τους και ενισχύοντας τη σύσφιξή τους για τη διατήρηση της νεανικότητας.

Μετά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του Advanced Intensive Refinisher η επιδερμίδα φαίνεται θεαματικά πιο λεία, φρέσκια και λαμπερή. Οι πόροι συσφίγγουν, το πρόσωπο είναι άψογο και αναδεικνύει τη νεανικότητα του.
Το ARTISTRY Advanced Skin Refinisher οφείλει την επιτυχία του στην ισορροπία των συστατικών του που προσφέρουν άμεσα αποτελέσματα καταπολεμώντας τους παράγοντες που δρουν με το πέρασμα του χρόνου, χαρίζοντάς σας αλαβάστρινη επιδερμίδα.
Το Advanced Skin Refinisher αποτελεί το τέταρτο προϊόν της πολύ επιτυχημένης σειράς εντατικής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας, ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE. Είτε χρησιμοποιείτε μόνο αυτό το προϊόν, είτε το χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα της σειράς, η επαγγελματική φροντίδα και το άψογο πρόσωπο είναι δεδομένα.
Αν όμως επιθυμείτε πιο άμεσα αποτελέσματα, το Advanced Skin Refinisher έχει σχεδιαστεί ώστε να δρα θεαματικά σε συνδυασμό με το ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Renewing Peel για 21% αποδεδειγμένα πιο γρήγορη απολέπιση και αντιμετώπιση των διεσταλμένων πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου