Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Blender



Taste The Xperience

            Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο Blender, το ολοήμερο φεστιβάλ που διοργάνωσε η Καθημερινή σε συνεργασία με το DEREE και το ALBA.
600 άτομα πέρασαν την πύλη του Deree και  μπήκαν στην πρίζα!

Η ημέρα ξεκίνησε με ανάγνωση εφημερίδων, πρωϊνό καφέ από τους  baristas της εταιρείας TAF, γλυκά από το Φύσις, ενώ η Αϊνόλα Τερζοπούλου μας έδειξε τις βασικές αρχές του πιλάτες, συνοδεία μουσικής από το ΜΕΛΩΔΙΑ.
             Το ενδιαφέρον κέρδισαν τόσο οι ομιλίες του φετινού TEDxAcademy που αναμεταδόθηκαν μέσω live streaming από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όσο και τα success stories που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του Blender. Ο Πάνος Κλουτσινιώτης από το Corinthian Cluster, ο Σπύρος Χρυσούλας από το κτήμα Διαμάντι, η Χριστίνα Τσαλοπούλου με το ιδιαίτερο προϊόν της, το ΤΡΑΧΑΝΟΤΟ και  η δημοσιογράφος Σύλβια Κλιμάκη μοιράστηκαν με το κοινό, εμπειρίες, τη διαδρομή της επιτυχίας τους, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην πορεία τους αυτή.
Θερμή ανταπόκριση είχε και το απογευματινό πάνελ του Αλέξη Κομσέλη, ALBA Hub for Enterprise and Development και του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου σκηνοθέτη Colored Pencils, με το βίντεο “Beyond Silicon Valley: The Greek Story”. Μια καλλιτεχνική προσέγγιση στην Ελληνική επιχειρηματικότητα.
Στους ρυθμούς της ZUMBA, η Κωνσταντίνα Γκοτσοπούλου μας συνόδευσε στο πρώτο μέρος του Blender, ενώ το απόγευμα οι Athens  Lindy Hop ξεσήκωσαν τον κόσμο με αυθεντικό swing. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το πάρτυ του RED 96,3FM και τα δημοφιλή ποτά από τους mixologists της Bar Solution.
Ραντεβού στο επόμενο BLENDER day!
Υποστηρικτές της εκδήλωσης, η βότκα SERKOVA, το ρούμι APPLETON, το ουίσκι GRANT’S και τα αναψυκτικά ΕΨΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου