Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Scandal in a Bottle


ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΗ - ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΛΜΗΡΟ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟ MUSK ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ RED MUSK™




HEAT THINGS UP

Αντέχετε ένα σκάνδαλο; Ανακαλύψτε τη ΝΕΑ Red Musk™ collection, ένα έντονα διαφορετικό θηλυκό άρωμα που σκανδαλίζει τη βιομηχανία αρωμάτων με το μοναδικό μίγμα από πικάντικο musk που συνδυάζεται με καυτές νότες από πιπέρι, κανέλα και - χωρίς άνθη. Το άρωμα προσδίδει μία νέα καυτή νότα στη σκανδαλώδη αρωματική ιστορία της The Body Shop®. Το 1981, πρωτοπορήσαμε δημιουργώντας το μοναδικό White Musk®: το πρώτο άρωμα με συνθετικό, χωρίς βαναυσότητα σε ζώα musk. Εμείς σπάσαμε τους κανόνες χωρίς να χρησιμοποιούμε το σύνηθες συστατικό στη βιομηχανία των αρωμάτων, δηλαδή το musk που συλλέγεται από ελάφια, και δημιουργήσαμε το άρωμα του μέλλοντος. Σήμερα, η Red Musk™ collection συνεχίζει την ιστορία μίας προκλητικής σύμβασης ανεβάζοντας τους τόνους στα γυναικεία αρώματα.





ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟ: MASTER PERFUMER CORINNE CACHEN
Ε. Τι ήταν αυτό που σας ενέπνευσε και δημιουργήσατε ένα άρωμα μόνο με μπαχαρικά;
A. Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που δεν θα ήταν το τυπικό ‘κοριτσίστικο άρωμα’ - ήθελα να αλλάξω τους κανόνες των αρωμάτων. Χρησιμοποίησα τον αισθησιασμό και τη ζεστασιά των μπαχαρικών και τα συνδύασα με musk προκειμένου να προσεγγίσω τη θηλυκότητα μ’ ένα διαφορετικό τρόπο.

E. Γιατί επιλέξατε το πιπέρι, την κανέλα και το tobacco;

A. Χρησιμοποίησα το πιπέρι για την οξύτητά του και γιατίδημιουργεί μία υπέροχη αντίθεση με τη ζεστασιά της κανέλας. Επέλεξα το tobacco γιατί δίνει σ’ ολόκληρο το άρωμα μία απαλή πινελιά εθιστικής ζεστασιάς.

Ε. Δημιουργήσατε το άρωμα έχοντας κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο στο μυαλό σας;
A. Όταν δημιούργησα αυτό το άρωμα είχα ως έμπνευση την ταινία ‘High Heels’ του Almodovar. Ο Almodovar είναι γνωστός για τις πρωταγωνίστριες των ταινιών του και συχνά χρησιμοποιεί κόκκινα στοιχεία στα φιλμ του για να συμβολίσει τον δραματικό τους αισθησιασμό.


TO RED MUSK™ EINAI TO ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ THE BODY SHOP


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ MUSK ΜΕ:


ΠΙΠΕΡΙ
Συλλέγεται από τα φυτά του πιπεριού, οι αποξηραμένοι καρποί πιπεριού υφίστανται απόσταξη με ατμό για να διατηρήσουν το έντονο άρωμά τους. Η εθιστική αυτή νότα προσδίδει στο άρωμα μία λαμπερή διάσταση. 

ΚΑΝΕΛΑ
Ένα γνωστό αφροδισιακό, η κανέλα χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία χάρη στο ποικιλόμορφο βάθος που προσφέρει. Το γλυκό αλλά και γευστικό της άρωμα είναι απίστευτα ακαταμάχητο. 

TABACCO
Χρησιμοποιείται σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα στα ανδρικά αρώματα, το tobacco είναι ένα σύγχρονο κλασικό συστατικό. Η smoky νότα προσδίδει στη βάση του αρώματος μία μυστηριώδη γοητεία που είναι αδύνατο κάποιος να αντισταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου