Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE



Η AMWAY φέρνει την επανάσταση
στην περιποίηση των μαλλιών
 


Η AMWAYHELLASπαρουσίασετα νέα προϊόντα περιποίησης, φροντίδας και θεραπείας SATINIQUE, που ήρθαν για να συμπληρώσουντη σειρά περιποίησης μαλλιώνSATINIQUEμε πατέντα ExclusiveENERJUVETechnology[1],σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014.


ενημερώθηκε τύπους και κομψή χρωματική κωδικοποίηση συσκευασία, τη μάρκα SATINIQUE™,

Ο συνδυασμός των προϊόντων αναζωογονεί και ξυπνά τις αισθήσεις, φέρνοντας επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών σας.

Απελευθερώστε τη δύναμη των μαλλιών!

Στη
SATINIQUE LOUNGE NIGHT συμμετείχε και ο γνωστός Hair Specialist Γιώργος Δούκας, ο οποίος μας παρουσίασε χτενίσματα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών SATINIQUE και μας αποκάλυψε μικρά και έξυπνα tips για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μας.

Ακολουθεί αναλυτική περιγραφή των προϊόντων
Φροντίδα


Anti-HairfallShampoo&Conditioner, Σαμπουάν &Μαλακτικόκατά της τριχόπτωσης:Ενεργοποιεί και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής για την αντιμετώπιση και μείωση τη τριχόπτωσης, η οποία οφείλεται στο σπάσιμο των εύθραυστων, αδύνατων και αραιών μαλλιών. Με τη χρήση των προϊόντων μπορούν να εξοικονομηθούν έως και 1.800 στελέχη ανά μήνα! Το σαμπουάν και το conditioner περιλαμβάνουν το σύμπλεγμα ENERJUVEτο οποίο επαναφέρει τα μαλλιά στην φυσική και υγιή τους όψη. Την αποτελεσματικότητα των προϊόντων έρχεται να συμπληρώσει το μείγμα από Ginseng και εκχύλισμα φύλλων Mulberry τα οποία βοηθούν στην υγιή εμφάνιση των μαλλιών.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης Σαμπουάν: 280ml 14,07 €)
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης Conditioner: 280ml 14,92 €)

Anti-dandruffShampoo, Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας:
Ενυδατώνει και καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής εξαφανίζοντας εντελώς τις νιφάδες. Είναι ιδανικό για οποιοδήποτε τύπο μαλλιών που παρουσιάζει πιτυρίδα και ηρεμεί από την ενοχλητική φαγούρα,χαρίζοντας στα μαλλιά υγεία και λάμψη. Περιέχει βιταμίνη Ε, για θρέψηκαι ενυδάτωση, καθώς επίσης αβοκάντο για πρόληψη της λιπαρότητας και επανεμφάνιση της πιτυρίδας.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 280ml 14,07 €)         


Θεραπεία
Η υγεία των μαλλιών ξεκινά από τη ρίζα. Η υγεία του τριχωτούευθύνεται για την καλή εμφάνιση των μαλλιών μας.Για το λόγο αυτό, η AMWAY ενισχύει τη σειρά SATINIQUEμε τη τονωτική λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής.



ScalpTonic,Λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής:Το πατενταρισμένοπροϊόνScalpTonic προσφέρει ισορροπημένη ενυδάτωσηκαι τη δύναμη που χρειάζονται τα μαλλιά. Η αποτελεσματικότητα αυτής της λοσιόν οφείλεται στομοναδικό αναζωογονητικό σύμπλεγμα, το οποίο αποτελείται από:
• Εκχύλισμα Shiso (από Ιαπωνικά βότανα): θρέφει την επιδερμίδα και βοηθά στη μείωση του ερεθισμούπου προκαλείται από το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.
• SawPalmetto: ενδυναμώνει το τριχωτό της κεφαλήςγια πλουσιότερα και πυκνότερα μαλλιά.
• LicoriceRoot: βοηθά στον περιορισμό του ερεθισμού και της αποδυνάμωσης της ρίζας της τρίχας.
• Εκχύλισμα GreenRooibos: αποτελεί ένα ισχυρό αντι-οξειδωτικό.
Η αποτελεσματικότητατης λοσιόν για το τριχωτό της κεφαλής επιβεβαιώνεταιμέσω των ισχυρών δηλώσεων:
• 76% των καταναλωτών δήλωσε ότι η τονωτική λοσιόν αυξάνει την ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής
• 72% των καταναλωτών δήλωσε ότι η λοσιόν κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά και πλούσια
• 89% των καταναλωτών δήλωσε ότι η λοσιόν δυναμώνει τα εύθραυσταμαλλιά
• 73% των καταναλωτών δήλωσε ότι συνέβαλε στη μείωση των νιφάδων από την ξηρή επιδερμίδατου κεφαλιού
Σε συνδυασμό με ένα ειδικά επιλεγμένο μίγμα ενυδατικής κρέμας, η SATINIQUEScalpTonicκάνει τα μαλλιά πιο ανθεκτικά, λαμπερά και γεμάτα ενέργεια.

Επιπλέον, διαθέτει μοναδικό, άρωμαφρεσκάδας, κατάλληλο για άντρες και για γυναίκες,σε ένα συνδυασμό από νούφαρα, κρίνο της κοιλάδας, υάκινθο και σανταλόξυλο, που ενεργοποιεί όλες οι αισθήσεις ενώ ταυτόχρονα ανανεώνει την υφή και την εμφάνιση των μαλλιών.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 80ml 51,22€)



DualDefendSpray, Σπρέι Διπλής Προστασίας:Ένα λαμπερό σπρέι που βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και τις βλάβες που μπορεί να προκληθούν με την θερμότητα κατά τη διάρκεια χρήσης συσκευών στάιλινγκ.Αποκαθιστά τη φυσική άμυνα της τρίχας κατά των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Με τη μοναδική του φόρμουλα το χρώμα δεν ξεθωριάζει και μένει ζωντανό για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενδυναμώνοντας την τρίχα έως και εννιά φορές! (με συστηματική χρήση)
Το εκχύλισμα ροδιού βοηθά στην αναζωογόνηση των θαμπών και ξηρών μαλλιών, ενώ η βιταμίνη Ε τα ενυδατώνει και τα προστατεύει.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 100ml 21,53€)

Τα προϊόντα θεραπείαςτης σειράς SATINIQUE(εκτός από την τονωτική λοσιόν)διαθέτουν το premium άρωμα της σειράς, από βατόμουρο, φρέζια, μανόλια, βερίκοκο και RoseTea.



Στάιλινγκ
Styling Balm,Κρέμα ισιώματος: Είναι ιδανική για την προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα που εκπέμπουν οι συσκευές στάιλινκγ. Πέρα από το πολύ αποτελεσματικό, για την επαναφορά των μαλλιών στη φυσική τους κατάσταση, σύμπλεγμα ENERJUVE, η κρέμα ισιώματος περιέχει ένα μείγμα από έλαιο σπόρων KuKui και φυντατριόλης για επιπλέον ενυδάτωση, μετατρέποντας τα θαμπά, σκληρά και άτονα μαλλιά σε λαμπερά, λεία και γεμάτα ενέργεια.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 100ml 18,29€)

TextureMatteWax,Ματκερίγια φορμάρισμα μαλλιών:
Το κερί στάιλνκγ δίνει medium κράτημα, φυσικό τονισμό και εύκολη διαμόρφωση των μαλλιών. Η ματ σύνθεσή του βοηθά τα μαλλιά να μην φαίνονται λιπαρά.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 50ml 18,29€)

StylingCreame, Κρέμα φορμαρίσματος:
Αυτή η κρέμα στάιλινγκ δίνει μεσαίο κράτημα, λάμψη και περιέχει βερνίκι που χαρίζει απαλότητα, δίνει σχήμα

στις ατίθασες μπούκλες και απόλυτο έλεγχο στο στάιλινγκ των μαλλιών σας
. Με ένα μείγμα από έλαιο σπόρων Kukui και βιταμίνη Ε, η κρέμα στάιλινκγ είναι η ιδανική επιλογή για φορμάρισμα με φυσικό αποτέλεσμα.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 50ml 18,29€)

SATINIQUE FinalStepFinishingSpray: Ένα ελαφρύ σπρέι μαλλιών σε μορφή mist, που παρέχει μεγάλης διάρκειας, απαλό κράτημα. Ολοκληρώνει το στυλ που δημιουργείτε με τα υπόλοιπα προϊόντα στάιλινγκτης SATINIQUE που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, εξασφαλίζοντας κράτημα, όγκο και αντοχή στην υγρασία όλη την ημέρα. Επιπρόσθετα, το σπρέι αποτελεί την ιδανική λύση για τον έλεγχο των ατίθασων μαλλιών.
(Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης: 250ml 10,23€)


Αυτό που επίσης χαρακτηρίζει τα προϊόνταστάιλινγκSATINIQUEείναι το SATINIQUESignature άρωμααπό αχλάδι, πράσινο μήλο, τριαντάφυλλο και musk.



[1] Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου