Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Anti-Blemish Solutions Powder Makeup





ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Σας έχει συμβεί ποτέ να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη μέσα στην ημέρα και να συνειδητοποιήσετε ότι η λιπαρή σας επιδερμίδα σας έχει προκαλέσει υπερβολική λιπαρότητα; Αν ναι, τότε μάλλον γνωρίζετε ότι η υπερβολική λιπαρότητα είναι ένα βασικό θέμα που απασχολεί τις γυναίκες με σπυράκια.
Η Clinique, πρωτοπόρος στις δερματολογικές ανάγκες και στο makeup τώρα προσφέρει την Anti-Blemish Solutions Powder Makeup για τον έλεγχο της λιπαρότητας μέσα στην ημέρα ενώ παράλληλα εξουδετερώνει τα σημάδια από τα σπυράκια κρατώντας το αποτέλεσμα του makeup δροσερό. Η νέα Anti-Blemish Solutions Powder Makeup συσκευάστηκε σε μια έξυπνη, εύκολη στη μεταφορά συσκευασία και καλύπτει τέλεια, άμεσα και εύκολα την ερεθισμένη επιδερμίδα με κοκκινίλες, οπουδήποτε και αν είστε. Η νέα Anti-Blemish Solutions Powder Makeup κάνει την επιδερμίδα να νιώθει άνετη, καθώς ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα και γυαλάδα μέσα στην ημέρα.



ΑΨΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Η νέα Anti-Blemish Solutions Powder Makeup προσφέρει άνετη κάλυψη που δε σπάει. Η απαλή υφή της είναι αποτέλεσμα μιας ειδικής επεξεργασίας που προσφέρει ένα πιο απαλό και ραφιναρισμένο αποτέλεσμα πούδρας που το νιώθετε υπέροχα με την εφαρμογή. Αυτή η compact πούδρα δημιουργεί ένα απόλυτα απαλό, άψογο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας που αφήνει την επιδερμίδα άνετη και δροσερή. Προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη σε κοκκινίλες και δυσχρωμίες που αφήνουν τα σημάδια από σπυράκια και ακμή.



Με μια αδιάβροχη σύνθεση, ανθεκτική στο νερό, υγρασία και τον ιδρώτα αυτή η πούδρα που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορείτε να την φοράτε όλη τη μέρα και είναι ιδανική για τις σύγχρονες, μοντέρνες και πολυάσχολες γυναίκες.







ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Η νέα Anti-Blemish Solutions Powder Makeupντύθηκε” με μια όμορφη, εύκολη στη μεταφορά, συσκευασία με καθρέφτη και ειδικό σφουγγαράκι-απλικατέρ που είναι ελεγμένο να εμποδίζει τη μικροβιακή μόλυνση και δεν ερεθίζει τα υπάρχοντα σπυράκια. Το αντί-μικροβιακό σφουγγαράκι επιτρέπει την ομοιόμορφη κάλυψη κάνοντας τη νέα Anti-Blemish Solutions Powder Makeup τον τέλειο συνεργάτη σας στην τσάντα σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε.



Για ένα τέλειο αποτέλεσμα συνδυάστε τη νέα Anti-Blemish Solutions Powder Makeup πάνω από το Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup. Το Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup καλύπτει και αντιμετωπίζει τα σπυράκια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με το Σαλικυλικό Οξύ που περιέχει, χωρίς όμως να ερεθίζει την επιδερμίδα. Αυτό το δυναμικό ντουέτο είναι ο τέλειος τρόπος για ένα άψογο look χωρίς ερεθισμούς στην επιδερμίδα. Με αρκετές αποχρώσεις και στα δύο προϊόντα ώστε και οι πιο απαιτητικές γυναίκες να βρουν το ονειρεμένο αποτέλεσμα για την επιδερμίδα τους.



ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η νέα Anti-Blemish Solutions Powder Makeup θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο στα καταστήματα καλλυντικών σε 6 αποχρώσεις (Fair, Ivory, Neutral, Vanilla, Beige και Sand) για να ικανοποιήσει όλους τους χρωματικούς τόνους.

Για λιπαρές και μικτές -λιπαρές επιδερμίδες.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή : 24,68 €.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργίες. 100% Χωρίς Άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου