Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Long Last Soft Matte Lipstick

Το τέλος του καλοκαιριού δεν σημαίνει και το τέλος του χρώματος. Εμπνευστείτε από τα ζωηρά χρώματα των φύλλων του φθινοπώρου σε αποχρώσεις ροζ, φούξια, κόκκινο και πορτοκαλί. Η Clinique παρουσιάζει 6 νέες αποχρώσεις που θα αναζωογονήσουν το χρώμα στο μακιγιάζ σας αυτό το φθινόπωρο.

Διαθέσιμα σε 6 νέες αποχρώσεις αποχρώσεις: Crimson, Mandarin, Peony, Petal, Magenda and Plum, οι νέες αποχρώσεις Long Last Soft Matte Lipstick του προσφέρουν ένταση με ακρίβεια στο χρώμα και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, ενώ συμπληρώνουν την υπάρχουσα σειρά.

Τα νέα χρώματα του Long Last Soft Matte Lipstick ταυτόχρονα προσφέρουν ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα με μια άνετη αίσθηση που δεν ξηραίνει. Στα κλινικά τεστ, μετά από μια εφαρμογή, το νέο Long Last Soft Matte Lipstick διατήρησε το 82% του χρώματος και της κάλυψης μετά από 8 ώρες χωρίς να αλλοιωθεί.

Οι χρωστικές του αποτελούνται από cetyl octanoate, ένα συστατικό που χαμηλώνει την ένταση της επιφάνειας, καθιστώντας το έναν υγρό παράγοντα που αφήνει το χρώμα να αναπτυχθεί στην πλήρη του ένταση. Το Porous Silica εμπεριέχεται στη σύνθεση για να θέσει το χρώμα και να παράσχει ένα απαλό και ματ αποτέλεσμα. Ένα ενυδατικό σύμπλεγμα από λιπίδια και βούτυρο καριτέ βοηθούν στη διασφάλιση της άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής.



Λεπτομέρειες
Θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο του 2014 σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών στην Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 22,68 €.
Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.
Τι σημαίνει αυτό; Αρχικά, δημιουργούμε τις συνθέσεις μας χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε με κλινικές δοκιμές την κάθε σύνθεση 12 φορές σε 600 ανθρώπους. Αν ακόμη και 1 από αυτές τις δοκιμές δημιουργήσει μια αλλεργική αντίδραση, ξεκινάμε από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου