Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Βρείτε … ζεστασιά



...στα Praktiker

Αμέτρητα προϊόντα θέρμανσης δίνουν οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες μας

Ο χειμώνας έρχεται και τα Praktiker φροντίζουν για τη ζεστασιά μας στο σπίτι αλλά και σε κάθε χώρο, με την πλούσια ποικιλία των προϊόντων τους, που περιλαμβάνονται στο νέο Κατάλογο Θέρμανσης 2014, με ισχύ έως τις 29 Νοεμβρίου.

Τα 14 καταστήματα Praktiker και το e-shop www.praktiker.gr προσφέρουν έξυπνες λύσεις σε όλους εμάς που αναζητούμε την καλύτερη επιλογή θέρμανσης για κάλυψη κάθε μας ανάγκης. Επώνυμα θερμαντικά σώματα όπως σόμπες ξύλου – pellet - πετρελαίου - υγραερίου, αερόθερμα, ηλεκτρικά καλοριφέρ, κονβέκτορ, θερμοπομποί, τζάκια, και ακόμη προϊόντα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καυσόξυλα, αξεσουάρ θέρμανσης, χαλιά, παπλώματα και κουβέρτες και επώνυμα εργαλεία κοπής ξύλου μας περιμένουν στα Praktiker για να κάνουν τις μέρες και τις νύχτες μας πιο ζεστές!



Όπως πάντα, τα Praktiker φροντίζουν για εμάς, παρέχοντας μας και υπηρεσίες που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη:

  • Δωρεάν μεταφορά για αγορές σε είδη θέρμανσης από 149€ και άνω
  • Υπηρεσία Τοποθέτησης Κλιματιστικού 9.000-24.000 BTU με 69€
  • Υπηρεσία Τοποθέτησης Σόμπας Pellet με 99€
  • Προνομιακό πρόγραμμα άτοκων δόσεων



Στα Praktiker, μαζί με τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκατοντάδες προϊόντα, απολαμβάνουμε και συμβουλές και ιδέες θέρμανσης, αφού τα αγαπημένα μας καταστήματα μεριμνούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας, μέσα από την ενημέρωση και εκπαίδευση τόσο για υπάρχοντα όσο και για θερμαντικά σώματα εναλλακτικής θέρμανσης, όπως οι σόμπες pellet.



Παράλληλα, οι αγορές γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές, με το νέο διαγωνισμό των Praktiker σε συνεργασία με την εταιρία Αμοιρίδης – Σαββίδης Α.Ε: Για κάθε αγορά αξίας 20€ σε ηλεκτρικά είδη F&U, Morris, Daewoo και United από τα 14 καταστήματα Praktiker, οι καταναλωτές λαμβάνουν ένα κουπόνι συμμετοχής σε κλήρωση για 1 Mercedes A-CLASS και 60 πλούσια δώρα (τηλεοράσεις LED, tablets, θερμοπομπούς)!

Επιλέξτε τώρα την πιο οικονομική λύση για τη θέρμανσή σας για το φετινό χειμώνα, με μια βόλτα στα Praktiker ή ένα κλικ στο www.praktiker.gr!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου