Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Οι εργαζόμενοι των Marks&Spencer περπάτησαν για καλό σκοπό!



Στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας με τη UNICEF, τα Marks&SpencerΕλλάδοςδιοργάνωσαν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ένα φιλανθρωπικό περίπατο 10χλμ. για τους εργαζομένους τους, πραγματοποιώντας έτσι ένα «μικρό βήμα» για τη βελτίωση της ζωής εκατομμύριων παιδιών που στερούνται το δικαίωμα της εκπαίδευσης.

Ο φιλανθρωπικός περίπατος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας των M&S,“OneSmallStep”, που στόχο έχει να ενθαρρύνει εργαζόμενους & καταναλωτές να υποστηρίξουντη UNICEF να παράσχει εκπαίδευση σε ευάλωτα παιδιά από όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους.
Με αφετηρία το κατάστημα των M&Sστην Ερμού 33-35, οι εργαζόμενοι των Marks&Spencerαπό τα καταστήματα & τα κεντρικά γραφείαπερπάτησαν μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους μέχρι το Λόφο του Φιλοπάππου, μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας.
Τον φιλανθρωπικό περίπατο των M&Sστήριξαν ενεργά πολύτιμοι συνεργάτες, όπως το fygame.gr, τα Starbucks, τα Sephora, το FabricadeVino, το BarleyCargo, το εστιατόριο Βυζαντινό στο ξενοδοχείο Hilton,το εστιατόριο Καπετάν Fishaeiη Οδέσσους Α.Ε, η ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΥΠΠ, η εταιρεία Stabatos&τα ξενοδοχεία Civitel, SunBeachHotelΡόδου, AirotelGroup, FreshHotelκαι Amarilia,προσφέροντας εθελοντικά μικρά αναμνηστικά δώρα στους συμμετέχοντες. Παράλληλα, το πρακτορείο PhotoEffectανέλαβε τη φωτογραφική κάλυψη του περιπάτου. Η καμπάνια “OneSmallStep” συμβαδίζει με το ηθικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Marks&Spencer,PlanA, το οποίο στοχεύει να κάνει τα M&S την πιοβιώσιμη εταιρεία λιανικής πώλησηςστον κόσμο έως το 2015.
Τι είναι το PlanA
Το PlanA, το οποίο ξεκίνησε το 2007 και επεκτάθηκε το Μάρτιο του 2010, έχει μια ολιστική προσέγγιση στη βιωσιμότητα,εστιάζοντας στησυνεισφορά όλων των τομέων της επιχείρησης καθώς και στη συμμετοχή των πελατών στην αντιμετώπισηποικίλων ζητημάτων, όπως η αλλαγή του κλίματος, τα απόβλητα, οι πρώτες ύλες, η υγεία, αλλά καιοι γενικότεροιόροι για μια σωστή συνεργασία. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου