Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Σκοτεινή θεατρική διάθεση και τρυφερός ρομαντισμός με τα H&M Cosmetics φέτος το φθινόπωρο



Φέτος το φθινόπωρο τα H&M Cosmetics δημιουργούν μια ατμόσφαιρα gothic θεατρικότητας και λαμπερού ρομαντισμού, σε συνδυασμό με φουτουριστικό μινιμαλισμό και τη θέρμη της μοντέρνας φύσης. Τα φθινοπωρινά παστέλ κυκλοφορούν σε γλυκές αποχρώσεις, από το πιο απαλό ροζ μέχρι το γκρι λιλά, οι οποίες κάνουν αντίθεση με σκούρα μεταλλικά τολμηρά χρώματα, όπως το μπλε, το ασημί και το μοβ. Τα μάτια βάφονται smoky με σκούρες αποχρώσεις ή φωτίζονται με απαλούς μπεζ τόνους. Τα χείλη ξεκινούν από το πιο ανοιχτό μπεζ και φτάνουν μέχρι το φλογερό ροζ και το κόκκινο του αίματος, ενώ για τα νύχια υπάρχουν κρεμώδεις παστέλ αποχρώσεις, μεταλλικές ιριδίζουσες αποχρώσεις και σπινθηροβόλες σκούρες αποχρώσεις του ροζ, του μοβ και του φωτεινού μπλε.
Η νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος περιλαμβάνει προϊόντα, όπως λάδι για το ντους, scrub σώματος, προϊόν σώματος ιριδίζουσας επιδερμίδας, γαλάκτωμα σώματος και eau de toilette. Κάθε προϊόν έχει τη δική του μοναδική συσκευασία και αρώματα όπως ξυλώδεις νότες cashmere και βαμβακιού ή νότες κρίνου και μόσχου. Η επιρροή της Φύσης είναι αισθητή στα νέα προϊόντα σώματος, όπως τα απολεπιστικά ζελ ντους και τα γαλακτώματα σώματος με αρώματα όπως σύκο και δαμάσκηνο, πορτοκάλι και σύκο ή καρπός macadamia και βανίλια.

"Είμαι ενθουσιασμένη που τα καλλυντικά μας ταιριάζουν τόσο πολύ με τη μόδα στην H&M. Οι gothic αποχρώσεις συμβαδίζουν με τη θεατρική διάθεση του φετινού φθινόπωρου, ενώ οι απαλές παστέλ αποχρώσεις δίνουν ένα ρομαντικό τόνο. Τα προϊόντα σώματος είναι επίσης καταπληκτικά – είναι ό,τι πρέπει για να ολοκληρώσετε το λουκ σας φέτος το φθινόπωρο", λέει η Ann-Sofie Johansson, Επικεφαλής Σχεδίασης της H&M.

ΠΗΓΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Gothic θεατρική διάθεση, τρυφερός ρομαντισμός, φουτουριστικός μινιμαλισμός, μοντέρνα φύση.



ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Φθινοπωρινά παστέλ, σκούρες μεταλλικές αποχρώσεις, φωτεινά μπεζ, κόκκινο του αίματος και gothic μοβ.













ΜΑΤΙΑ: Smoky σκούρες αποχρώσεις ή εντυπωσιακές λαμπυρίζουσες μεταλλικές αποχρώσεις, καθώς και μινιμαλιστικοί, φωτεινοί μπεζ τόνοι.













ΧΕΙΛΗ: Απαλό, μπεζ, τρυφερό ροζ, ζωηρό κόκκινο, σκούρο μοβ.


















ΝΥΧΙΑ: Απαλά φθινοπωρινά παστέλ, ιριδίζον μεταλλικό μπλε ή ασημί, καθώς και σπινθηροβόλο ροζ και φωτεινό μπλε.











ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ: Ολοκληρωμένη σειρά, στην οποία έχουν προστεθεί νέα προϊόντα, κατάλληλα για το φθινόπωρο, όπως το απολεπιστικό ζελ ντους και το γαλάκτωμα σώματος.



ΤΙΜΕΣ:
Κραγιόν: € 4,95
Βερνίκια νυχιών: € 3,95
5απλή παλέτα σκιών ματιών: € 4,95
Μάσκαρα: € 5,95
Ρουζ: € 3,95
Eyeliner: € 1,95
Γαλάκτωμα σώματος: € 3,95
Butter σώματος: € 3,95
Απολεπιστικό ζελ ντους: € 3,95
Eau de toilette: € 3,95


Τα H&M Cosmetics προσφέρουν προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σώματος για τους ανθρώπους που αγαπούν τη μόδα. Η σειρά, που ανανεώνεται συνεχώς με νέα χρώματα, αρώματα και προϊόντα, ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κανένα από τα προϊόντα δεν δοκιμάζεται σε ζώα, ούτε στο στάδιο της παραγωγής, ούτε ως τελικό προϊόν, και όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου