Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Dur, Νέο εμπορικό κατάστημα στα Ιωάννινα





Ένα ακόμη νέο κατάστημα στα Ιωάννινα εγκαινίασε η ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, Dur, επεκτείνοντας δυναμικά την αλυσίδα καταστημάτων της στην Ελλάδα, η οποία αριθμεί πλέον 25 Dur stores, ενώ διαθέτει και 2 καταστήματα Outlet .
Το νέο σημείο πώλησης στην πόλη των Ιωαννίνων (επί της οδού Βλαχλείδη 7), αποτελεί ένα εκσυγχρονισμένο σημείο αναφοράς στο ανδρικό ντύσιμο. Ένα σύγχρονο, δυναμικό χώρο, όπου τα έντονα χρώματα συνδυάζονται με την κλασική φινέτσα και την ποιότητα που φέρει το όνομα Dur.
Η Dur, με μότο “Dur/NATURAL BEHAVIOUR”, της νέας κολεξιόν Άνοιξη –Καλοκαίρι 2013, πλησιάζει όλο και περισσότερο τον άνδρα διευρύνοντας το πελατολόγιο της, αλλά και την αλυσίδα λιανικής.
Η αναπροσαρμοσμένη τιμολογιακή πολιτική που έχει υιοθετήσει η Dur, προσφέροντας τα προϊόντα της με μειωμένες τιμές έως 30%, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην εξαιρετική ποιότητα των ενδυμάτων της, αποτελεί την βάση της επιτυχημένης πορείας και διεύρυνσής της στις προκλήσεις των καιρών. Άλλωστε η θερμή υποδοχή του νέου καταστήματος Dur από την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο.
Η Dur ενεργό μέρος της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, με έμφαση στον κλάδο της ανδρικής ένδυσης, παραμένει πιστή τόσο στους πελάτες της χονδρικής, όσο και στους τελικούς καταναλωτές, ανταμείβοντας, με την πορεία και τις ενέργειες της, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που της δείχνουν για πάνω από μισό αιώνα τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου