Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week



υποδέχτηκε το καλοκαίρι σε ένα μοναδικό party με λαμπερούς καλεσμένους! 











Με ένα λαμπερό party καλωσόρισε το καλοκαίρι χθες βράδυ η διεθνής εβδομάδα μόδας Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week και υποδέχτηκε εκλεκτούς προσκεκλημένους κάτω από τον έναστρο ουρανό του La Suite Lounge του St. George Lycabettus, με θέα την όμορφη Αθήνα!

Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνοδευόμενοι από τις «μούσες» τους, τις οποίες έντυσαν με δημιουργίες σε καλοκαιρινούς τόνους, μοντέλα, επώνυμοι, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και συνεργάτες της διοργάνωσης έσπευσαν να απολαύσουν την καλοκαιρινή βραδιά!

Δροσερά cocktails που επιμελήθηκαν οι μοναδικοί bar tenders της Belvedere, της κορυφαίας super premium βότκας στον κόσμο, εξέπληξαν ευχάριστα τους παρευρισκόμενους και μονοπώλησαν τη βραδιά: Belvedere Peach Iced Tea, English Country Garden και Flavor Belvedere Martini!

Από το καλοκαιρινό party της εβδομάδας μόδας δεν έλειψαν και οι...γλυκές στιγμές: Λαχταριστά mini cupcakes με τα αρχικά της διοργάνωσης και στις παστέλ αποχρώσεις της φετινής μόδας, που δημιουργήσαν τα I love Cupcakes ειδικά για την AXDW, έδωσαν γεύση και χρώμα στη βραδιά!

Τα βλέμματα τράβηξαν τα μοναδικά γυαλιά ηλίου "switch style eyewear" που διατίθενται στα Οπτικά Kokkoris: Σκελετοί σε έντονα χρώματα και χρωματιστοί φακοί μαγνήτισαν τους προσκεκλημένους, που έσπευσαν να τα δοκιμάσουν!

Στο τέλος της βραδιάς, όλοι οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν το απόλυτο fashion summer kit με τα απαραίτητα items για ένα καλοκαίρι γεμάτο ομορφιά και πινελιές μόδας όπως οι συλλεκτικές flip flops της Belvedere, προϊόντα καλοκαιρινού μακιγιάζ από την Make Up For Ever (Sephora), βερνίκια νυχιών Essie σε μοναδικά χρώματα και πολύχρωμα καρδούλες μπισκοτάκια από τα I love Cupcakes!

Ανάμεσα τους λαμπερούς προσκεκλημένους που υποδέχτηκε η διοργανώτρια της AXDW, κα Τόνια Φουσέκη ήταν οι: η Τόνια Βασιλοπούλου, η Κατερίνα Τζάννες, ο Δημήτρης Ρίζος, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ο σχεδιαστής Λάσκαρης με την Άντζελα Δημητρίου, οι Celebrity Skin με την Τζένη Μπότση, ο Άλεξ Κάβδας, ο σχεδιαστής Stylianos με την Αντωνία Καλλιμούκου, η Ζήνα Γλου, ο Πάνος Απέργης με τη Ναταλία Δραγούμη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Λάμπρος Χούτος, οι κκ Νίκος Πρέζας, Παναγιώτης Ριτσώνης, Αλεξία Σιδηρά από την Mercedes-Benz Ελλάς, ο Αλέξης Ανδριώτης, ο σχεδιαστής Nicolaos με τη Σύλβια Δεληκούρα, ο Μανώλης Τζατζιμάκης, ο Γιώργος Αμανατίδης, ο Βασίλης Ζούλιας με τη Χαρά Λεμπέση και τον Περικλή Κονδυλάτο, η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η Ειρηνή Λαιμού, ο Αλέκος Συσσωβίτης, ο Κώστας Αλιμπέρτης, η Ανθή Βουλγάρη, η Δάφνη Βαλέντε και ο Χρήστος Πετρίδης, ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο σχεδιαστής Μίλτος, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Γιάννης Τόγκος (Kathy Heyndels), η Γιάννα Πολιάκου, η Ανδριανή Τσάφου, η Ίνα Παλαμά κ.α.

Το ραντεβού με την 14η AXDW ανανέωθηκε για τον Οκτώβριο, για μια ακόμα λαμπερή εβδομάδα μόδας με τις συλλογές S/S 2014.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και στις επίσημες σελίδες της στα social media:

www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου